Ερμιονίδα: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους όσους αγωνίζονται για την ομάδα»

Ερμιονίδα: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους όσους αγωνίζονται για την ομάδα»

Η διοίκηση της Ερμιονίδας με αφορμή την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας στον πρώτο γύρο της Football League, ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του συλλόγου και συνέβαλαν στην ως τώρα πορεία του.

Παράλληλα, τονίζει ότι σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει και στόχος όλων είναι να δουν την Ερμιονίδα εκεί που της αξίζει και εκεί που ονειρεύονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Π.Α.Ε, με την ευκαιρία του τέλους του Α΄ Γύρου των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ομάδας στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και θεωρώντας ότι το μέχρι σήμερα δείγμα γραφής της Ομάδας είναι θετικότατο ( θα μπορούσε ίσως να ήταν καλύτερο, άλλωστε για αυτό αγωνιζόμαστε και προσφέρουμε όλοι και πιστεύουμε πως θα έρθει ), θέλει να απευθύνει τις ειλικρινείς και από καρδιάς ευχαριστίες του :
1) Σε όλους όσους εμπνεύστηκαν το εγχείρημα και το μοντέλο αυτής της Ομάδας και πάλεψαν σε δύσκολες συνθήκες για την δημιουργία και την καθιέρωσή της.
2) Σε όλους αυτούς που θήτευσαν σε Διοικητικές θέσεις της Ομάδας προσφέροντας αφιλοκερδώς ότι μπορούσε ο καθένας στον κοινό αυτό σκοπό.
3) Σε όλους όσους υπηρέτησαν και υπηρετούν αγωνιστικά την ομάδα, είτε σαν ποδοσφαιριστές είτε επανδρώνοντας τα προπονητικά teams της Ομάδας σε όλα τα επίπεδα.
4) Σε όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν και εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην << οικογένεια >> της Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Π.Α.Ε και στα 10 τμήματα Ακαδημιών - Υποδομών παίδων που λειτουργούν σε Κρανίδι και Ερμιόνη καθώς και στην Ομάδα της κατηγορίας Κ - 20.
5) Σε αυτούς που απετέλεσαν το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο και έδωσαν νομική και τυπική υπόσταση στην Ανώνυμη Εταιρεία.
6) Σε όλους που είχαν την προθυμία να αγοράσουν μετοχές της Π.Α.Ε, προσφέροντας ίσως και από το υστέρημά τους.
7) Σε όλους όσους, είτε από Πολιτικές, είτε από Διοικητικές, είτε από Υπηρεσιακές θέσεις, είτε με την Εθελοντική τους προσφορά συνεισέφεραν τα μέγιστα, ώστε να μπορέσει η Ομάδα μας να αγωνίζεται στο « σπίτι της», στο Γήπεδο Κρανιδίου.
8) Σε όλους τους φιλάθλους κατοίκους της Επαρχίας μας αλλά και Ερμιονιδείς της Πρωτεύουσας, που σε κάθε αγώνα της Ομάδας, εντός και εκτός έδρας, με την δυναμική τους παρουσία στηρίζουν και ενισχύουν την Ομάδα μας.
9) Ιδιαίτερα σε αυτούς που θήτευσαν σε Διοικητικές θέσεις και σήμερα δεν είναι, πολλοί των οποίων είναι και χορηγοί και μεγαλομέτοχοι της Ομάδας, που συνεχώς βρίσκονται κοντά στην Ομάδα, με ποικίλους τρόπους, ενδιαφέρονται για αυτή και την ενισχύουν, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Φίλοι και Φίλες συμπατριώτες και συμπατριώτισσες της Ερμιονίδας και της Πρωτεύουσας,
στην Ομάδα μας και στην προσπάθεια που χρειάζεται και κάνουμε, ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Η Ομάδα μας, μας χρειάζεται και σας χρειάζεται όλους!!!
Όλοι μαζί για να κάνουμε την Ομάδα μας, την Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Π.Α.Ε, παραγωγό καλού ποδοσφαιρικού θεάματος και πολύ καλό «πρεσβευτή και διαφημιστή» της όμορφης Πατρίδας μας, της Ερμιονίδας σε όλη την Ελλάδα.
Όλοι μαζί για να δούμε την Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Π.Α.Ε εκεί που της αξίζει και εκεί που όλοι την ονειρευόμαστε».Elite League: «Βόμβα» από Αμύντα, νίκησε το Μαρούσι
Elite League: «Βόμβα» από Αμύντα, νίκησε το Μαρούσι
ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο των Αρχών θα μπουν γνωστοί Έλληνες influencers
ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο των Αρχών θα μπουν γνωστοί Έλληνες influencers
Βόλεϊ Γυναικών: «Καθαρή» νίκη ο ΠΑΟΚ
Βόλεϊ Γυναικών: «Καθαρή» νίκη ο ΠΑΟΚ
Προκριματικά Euro 2024: Άνετα η Ισπανία, πήρε βαθμό η Ουαλία στην Κροατία
Προκριματικά Euro 2024: Άνετα η Ισπανία, πήρε βαθμό η Ουαλία στην Κροατία
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved