Ηρακλής: Αγοράζει την ΠΑΕ ο Χοσεϊν Χενταγιάτι
Μια ανάσα από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής είναι ο Ιρανός επιχειρηματίας Χοσεϊν Χενταγιάτι.
Μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένονται στην Θεσσαλονίκη οι εκπρόσωποι του υποψήφιου επενδυτή για να ολοκληρώσουν τα τυπικά ενώ θα παρακολουθήσουν και τα παιχνίδια με Καβάλα και ΠΑΟΚ.
Ο Ηρακλής, στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τις τελευταίες εξελίξεις ανέφερε:
«Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώνει ότι η διαδικασία πώλησης της, έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς μετά την αποστολή των οικονομικών στοιχείων από την ΠΑΕ στον όμιλο εταιριών ιρανικών συμφερόντων που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Ηρακλή, δόθηκε η έγκριση από την πλευρά του αγοραστή για να προχωρήσει η διαδικασία της αγοροπωλησίας.
Ήδη σήμερα με την παρουσία του Έλληνα εκπροσώπου του ιρανικού Ομίλου στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, ξεκίνησαν οι διαδικασίες πρόσκλησης και έκδοσης βίζας των ανθρώπων του ιρανικού Ομίλου που θα ολοκληρώσουν την αγοραπωλησία και αναμένονται στις 27 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη ο οικονομικός ελεγκτής και ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ομίλου. Οι εκπρόσωποι του αγοραστή θα κάνουν τον τελικό έλεγχο της ΠΑΕ Ηρακλής και θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις με Καβάλα και ΠΑΟΚ».