Αναγέννηση Καρδίτσας: Βολές κατά της διαιτησίας και παραγόντων του Ηρακλή

Αναγέννηση Καρδίτσας: Βολές κατά της διαιτησίας και παραγόντων του Ηρακλή

Πολλά παράπονα τόσο με τις υποδείξεις του Φωτιάδη (Καστοριάς) όσο και με τη στάση ορισμένων ανθρώπων του Ηρακλή έχει η Αναγέννηση Καρδίτσας, από την κυριακάτικη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο.

Με ανακοίνωση της η θεσσαλική ΠΑΕ αναφέρθηκε αρχικά στον διαιτητή που «φόρτωσε» αδικαιολόγητα, όπως αναφέρει, τους παίκτες της με κίτρινες κάρτες:

«Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας που ήταν συγκλονιστικός για άλλη μια φορά. Ολους τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στη ΘΥΡΑ 1 του Καυταντζογλείου και στήριξαν την ομάδα με τον μοναδικό τρόπο τους καθ' ολη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η ομάδα μας είναι αναγκασμένη να εκφράσει τη διαμαρτυρία της για την διαιτησία του κ. Φωτιάδη στον εν λόγω αγώνα. Φόρτωσε την ομάδα μας με αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο, μ' αποτέλεσμα να οδηγηθούμε και στην αποβολή του Κουκούλη στο πιο κρισιμο σημείο της αναμέτρησης.

Είναι πραγματικά ρεκόρ στατιστικής ένας παίκτης να κάνει δύο φάουλ σε ενενήντα λεπτά (εκ των οποίων το πρώτο δεν υπήρξε ποτέ!) και να αποβάλλεται με δύο κίτρινες κάρτες!

Η διαιτησία πιστεύουμε δεν στάθηκε στο ύψος των αναγκών μιας τέτοιας αναμέτρησης. Δυστυχώς είναι το τρίτο κρούσμα συνεχόμενης κακής διαιτησίας εις βάρος της ομάδας μας. Δεν μιλήσαμε στις προηγούμενες αναμετρήσεις αλλά τώρα είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε για να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας.

Η Αναγέννηση σέβεται και αναγνωρίζει την προσπάθεια και το ρόλο των διαιτητών, δεν ζητάει ποτέ την εύνοια, αλλά απαιτεί και δικαιούται την ισονομία".

Στη συνέχεια η Αναγέννηση Καρδίτσας αναφέρθηκε στη στάση των Κώστα Τσαλίκη και Γιώργου Μπέζα από πλευράς Ηρακλή εξηγώντας μεταξύ άλλων:

"Είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε προς κάθε αρμόδιο όργανο και στη φίλαθλη κοινή γνώμη τη συμπεριφορά του τεχνικού διευθυντή της ΑΕ Ποντίων Ηρακλή κ. Τσαλίκη και του παράγοντα κ. Μπέζα

Οι εν λόγω κύριοι με αχαρακτήριστες εκφράσεις τόσο στην ανάπαυλα του αγώνα όσο και στο τέλος επιτέθηκαν φραστικά στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας και χάρη στην ψυχραιμία και την σοβαρότητα των τελευταίων αποφεύχθηκε η ένταση.

Ο ένας εξ αυτών μάλιστα και συγκεκριμένα ο κ. Τσαλίκης στο τέλος είχε το θράσος να διαμαρτυρηθεί και την διαιτησία!!!!

Η συμπεριφορά και των δύο δυσφημεί τα μέγιστα το όνομα της ομάδας που υποτίθεται υπηρετούν!

Είναι πολύ μικροί οι εν λόγω κύριοι για να πιάσουν στο στόμα τους την Αναγέννηση η διαδρομή της οποίας στο κοινωνικό και αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας είναι ΚΟΣΜΗΜΑ και φυσικά ασύλληπτη για το μέγεθός τους!

Οταν θα επισκεφθούν το Δημοτικό Στάδιο στον δεύτερο γύρο (αν διατηρήσουν ακόμη τα πόστα τους στην ομάδα), θα καταλάβουν τι σημαίνει φιλοξενία.

Για την Αναγέννηση το βασικότερο στοιχείο μιας αθλητικής συνάντησης είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον αντίπαλο. Ετσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε αδιάλειπτα, χωρίς εκπτώσεις απο τις αρχές μας!»

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Wimbledon: Ο απίθανος 13χρονος, Ραφαήλ Παγώνης διεκδικεί μια θέση στον τελικό – Η ώρα και το κανάλι
Wimbledon: Ο απίθανος 13χρονος, Ραφαήλ Παγώνης διεκδικεί μια θέση στον τελικό – Η ώρα και το κανάλι
Γιόνας Βαλαντσιούνας: «Το trade του στο Ντένβερ αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο»
Γιόνας Βαλαντσιούνας: «Το trade του στο Ντένβερ αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επίσημα τέλος ο Λορέντζο Μπράουν
Παναθηναϊκός AKTOR: Επίσημα τέλος ο Λορέντζο Μπράουν
Μεταγραφές: Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για Αντίνο, στην Ελλάδα ο Ντιόγκο Νασιμέντο
Μεταγραφές: Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για Αντίνο, στην Ελλάδα ο Ντιόγκο Νασιμέντο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved