Εθνικός Γαζώρου: «Καμπανάκι» από Κατσαβάκη

Εθνικός Γαζώρου: «Καμπανάκι» από Κατσαβάκη

Αποφασισμένος να… τραβήξει τα «γκέμια» στα αποδυτήρια του Εθνικού εμφανίστηκε ο έμπειρος προπονητής.

Η αγωνιστική απειθαρχία των παικτών του στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Βατανιακό, η προσεχής αντίπαλος του Εθνικού Γαζώρου, Νίκη Βόλου αλλά και η πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τον Μάκη Κατσαβάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός των Σερραίων στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Σίγουρα παίζουμε με τον ισχυρότερο αντίπαλο της κατηγορίας μας, ενδεχομένως και των δύο ομίλων. Με τα στατιστικά στοιχεία, έχουν την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Ήδη το νιώσαμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο που μας απέκλεισαν μέσα στην έδρα μας. Πρέπει να επιστρατεύσουμε ότι καλύτερο διαθέτουμε, και στον τομέα τον αμυντικό αλλά και στον τομέα της επίθεσης, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα. Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο, πώς θα τους εξουδετερώσουμε και από εκεί και πέρα οφείλουμε να αισιοδοξούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.»

Όσο για την τελευταία εμφάνιση του Εθνικού, στον εντός έδρας αγώνα με τον Βατανιακό, ο Μάκης Κατσαβάκης, στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι η ομάδα βγαίνει μέσα από αυτές τις δύσκολες αναμετρήσεις με μείον παίκτες.

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήτανε τόσο άσχημη η εμφάνιση μας με τον Βατανιακό, όσο ότι υπήρχανε κρούσματα αγωνιστική απειθαρχίας. Είχε η ομάδα κάποιες καλές στιγμές, αλλά περισσότερο για μας ήτανε ότι μείναμε με 10 παίκτες για δεύτερη φορά, και αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το πατάξουμε. Δεν μπορεί η ομάδα να βγαίνει μέσα από αυτές τις δύσκολες αναμετρήσεις με μείον παίκτες, οι οποίοι είναι η δεύτερη φορά που βγαίνουν με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο.»

Τέλος ο Κατσαβάκης αναφέρθηκε και στην πρόκριση της Εθνικής Ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Εγώ ήμουνα από τους πρώτους αισιόδοξους και δεν το λέω τώρα, μετά το αποτέλεσμα. Το είχα πει και προχθές ότι μέχρι και νίκη θα πάρουμε. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, γιατί μπήκε ένα σπάνιο γκολ, που εγώ δεν το έχω ξαναδεί, θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και την νίκη. Είναι ευχάριστο την ώρα που όλος που όλος ο ελληνικός λαός υποφέρει από την οικονομική κρίση, βλέπουμε ότι αυτό ήρθε σαν ένα καταπραϋντικό στον ελληνικό λαό, σε όλους μας.

Και νομίζω ότι αν δώσουμε συνέχεια, πρώτα ο Θεός, και στο Μουντιάλ θα είναι ευχής έργων. Στο Μουντιάλ εκτός από τις εμπειρίες που μπορεί να πάρει η εθνική μπορούμε να κάνουμε και μία αξιοπρεπή πορεία. Έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να την κάνουμε. Είδαμε ότι οι θεωρητικά μεγάλες ομάδες, όλες «παίζονται» αλλά και οι μικρές έχουν γίνει δύσκολες, και το είδαμε αυτό στην προκριματική φάση της Εθνικής μας. Υπάρχει καλό κλίμα απ ότι είδαμε, υπάρχει σοβαρότητα, υπάρχουν άφθονα ταλέντα και κατ επέκταση αισιοδοξούμε».



Serie A: «Κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή της η Βερόνα
Serie A: «Κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή της η Βερόνα
Basket League, Άρης – Προμηθέας 89-85: «Ζωντανός» στην παράταση και Game 3!
Basket League, Άρης – Προμηθέας 89-85: «Ζωντανός» στην παράταση και Game 3!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα πριν το Euroleague Final Four 2024
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα πριν το Euroleague Final Four 2024
Ολυμπιακός: Ο Μασεράνο κάλεσε τον Έσε στην εθνική Αργεντινής Κ23
Ολυμπιακός: Ο Μασεράνο κάλεσε τον Έσε στην εθνική Αργεντινής Κ23
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved