Παναχαϊκή: Ζητά έλεγχο ντόπινγκ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου

Παναχαϊκή: Ζητά έλεγχο ντόπινγκ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου

Αίτημα προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας απέστειλε η ΠΑΕ Παναχαϊκή με την οποία ζητά την πραγματοποίηση ελέγχου ντόπινγκ, πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και την εντατικοποίηση των ελέγχων του ΕΣΚΑΝ στους αγώνες της Football League.

Το σχετικό αίτημα το οποίο υπογράφει ο Διευθύνων Σύμβουλος Λεωνίδας Παπαθωμάς αναφέρει σχετικά:

«Εμφανίζεται το φαινόμενο πολύ μεγάλης ηλικίας ποδοσφαιριστές, που θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, ν' αγωνίζονται σε ΠΑΕ της Football Leagueκαι της Γ΄ Εθνική κατηγορίας με πρωτοφανείς επιδόσεις για την ηλικία τους και την προηγούμενη εικόνα τους αντοχές και επιδόσεις.

Ειδικά η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε παρασυρθεί τα προηγούμενα χρόνια απ' αυτές τις επιδόσεις και είχε συμβόλαια συνεργασίας μαζί τους, πλην όμως η εικόνα τους τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες ήταν τραγική.

Εξαιτίας, αυτής της αγωνιστικής τους εικόνας, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έλυσε τα συμβόλαια μαζί τους, με συνέπεια την απώλεια μεγάλων χρηματικών ποσών που τους είχε καταβάλλει.

Εκείνο το οποίο μας εκπλήσσει είναι ότι αυτοί και άλλοι ποδοσφαιριστές, μόλις μεταγράφονται σε συγκεκριμένες ομάδες εμφανίζουν αγωνιστική εικόνα εφήβων με τρομερές επιδόσεις.

Επειδή υποψιαζόμαστε ότι κάτι τουλάχιστον περίεργο συμβαίνει στο «βασίλειο της Δανιμαρκείας» που αφορά τον τρόπο που επιτυγχάνονται αυτές οι επιδόσεις.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του Πρωταθλήματος και πριν θρηνήσουμε θύματα, για την υγεία των ποδοσφαιριστών:

1) Εντατικοποίηση των ελέγχων του ΕΣΚΑΝ στους αγώνες της Football League.

2) Να διενεργηθεί αιματολογικός και ουρολογικός έλεγχος πριν το παιχνίδι της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τον Ολυμπιακό Βόλου στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.


Πάτρα, 29/10/2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ».



Μάλαγα: Επίσημη η «βόμβα» με Ντουάρτε
Μάλαγα: Επίσημη η «βόμβα» με Ντουάρτε
Ιστιοπλοΐα: Στις 8 κορυφαίες ομάδες του κόσμου η Ελλάδα στα Όπτιμιστ
Ιστιοπλοΐα: Στις 8 κορυφαίες ομάδες του κόσμου η Ελλάδα στα Όπτιμιστ
Μεταγραφές: Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Τζέιμς Πένραϊς
Μεταγραφές: Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Τζέιμς Πένραϊς
Ντιόγκο Ζότα: Η οικογένεια αναγνώρισε και πήρε τη σορό του - Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος
Ντιόγκο Ζότα: Η οικογένεια αναγνώρισε και πήρε τη σορό του - Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved