Πετράκης: «Περιμένουμε τον Καρντόσο»

Πετράκης: «Περιμένουμε τον Καρντόσο»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Οράσιο Καρντόσο και υποστήριξε πως περιμένουν την άφιξη του Αργεντινού στο Ηράκλειο.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3 κι υποστήριξε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Εργοτέλη, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας του Ηρακλείου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τι του έμεινε από την «πρώτη»:

«Νομίζω πως και η κοινή γνώμη ξέρει πως ο Εργοτέλης στηρίζεται σε ένα οικογενειακό κλίμα και είναι μια σπουδαία οικογένεια. Είμαι ευχαριστημένος γιατί από την πρώτη στιγμή είδε πολύ όρεξη και πολύ ταλέντο. Εχουμε καλές προϋποθέσεις για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα».

Για την εκκρεμότητα με την άδεια:

«Εμείς προχωράμε τον σχεδιασμό μας είτε πάρουμε την αδειοδότηση είτε όχι, κλείσαμε τέσσερις παίκτες. Τον Αναστασάκο, τον Κασαπάκη, είμαστε κοντά σε αμυντικό χαφ και έναν ακόμα παίκτη. Θα είμαστε εντάξει με τέσσερις μεταγραφές. Αν πάρουμε την αδειοδότηση θα δούμε τότε τι άλλο μπορεί να γίνει».

Για τον Καρντόζο:

«Ναι είναι σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις μαζί του και αναμένουμε σήμερα (Τετάρτη, 3/7) την άφιξη του. Όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα σας πω περισσότερα».

Για τι τον εξιτάρει στο νέο του περιβάλλον:

«Οι καλές συνθήκες για δουλειά, το καλό κλίμα και η πολύ όρεξη για δουλειά που συνάντησα από τους ανθρώπους αλλά και τα παιδιά της ομάδας».

Για το γεγονός πως θα δουλέψει με νέα παιδιά:

«Είναι μια πολύ ευτυχής συγκυρία πως η κουλτούρα και η φιλοσοφία του Εργοτέλη ταιριάζει διαχρονικά με το έργο μου. Είναι μέσα στα πλαίσια του κάθε προπονητή να κοιτάει τα νέα παιδιά στην ομάδα που εργάζεται. Μέσα από καλή συνεννόηση μπορούν να προκύψουν σημαντικά πράγματα.

Για το νέο πρωτάθλημα:

«Θα είναι πιο δύσκολο από το περσινό όπου έξι ομάδες παρατάχθηκαν με παίκτες κάτω των 24 ετών και έγινα πολλά λάθη. Φέτος η κατάσταση είναι πιο νορμάλ, περισσότερες ομάδες θα πάρουν άδεια και θα έχουν περισσότερες επιλογές. Αυξήθηκε ο αριθμός των ομάδων από 16 σε 18 και μαζί ο βαθμός δυσκολίας».

Για τον Τζανακάκη και τον Μπαχαλάκη:

«Είναι μια εκκρεμότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά αυτά. Αν ο Ολυμπιακός κρίνει πως χρειάζονται τριβή και εμπειρία και μας τους παραχωρήσει, θα χαρούμε πολύ. Θα είναι καλό για τα παιδιά γιατί στον Ολυμπιακό θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό.

Για το πώς θα παίζει η ομάδα:

«Εχουμε μια ρεαλιστική σκέψη για την ταυτότητα που είχε πέρυσι η ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία αλλά βάζοντας δικλείδες ασφαλείας ώστε να ισορροπήσουμε σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να είμαστε δύσκολος αντίπαλος για κάθε αντίπαλο».



Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved