Παίζει τα… ρέστα της η Δόξα

Παίζει τα… ρέστα της η Δόξα

Όλα για όλα θα τα παίξει για τη νίκη το Σάββατο η Δόξα Δράμας, που υποδέχεται τον ΟΦΗ (15:00, ET3), στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής.

Οι «Μαυραετοί» θα κυνηγήσουν τη νίκη ψυχολογίας, για να «ζεστάνουν» ξανά το κοινό τους και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες εισόδου στα πλέι οφ, ενώ και ο απολογισμός του ενός τριπόντου στα τελευταία έξι ματς θεωρείται «φτωχός», για μια ομάδα με την δυναμική της Δόξας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου απέκλεισε από την αποστολή τον Τόνι Γκονζάλες, ώστε να προφυλαχθεί, αφού ένιωθε ενοχλήσεις στα πλευρά, τον Πάτρικ Αλεξάντροβιτς, που τελεί σε σιωπηρή τιμωρία για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε, αλλά και τον γκολκίπερ, Γιώργο Σουλογάνη.

Στην αποστολή των Δραμινών μετέχουν οι Σερεμέτ, Μπαξεβανίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Βέρτζος, Λίμα, Ρούτσης, Μοσχάκης, Χατζηπαντελίδης, Μαρκόφσκι, Τσιμπλίδης (πιθανή ενδεκάδα), Τοπαλίδης, Καρακώστας, Μαραγκός, Σιάκκας, Χατζηζήσης, Χλωρός, Ντε Φαρία, Καπέλ.

Προσκλητήριο στον κόσμο

Εξάλλου, η Ερασιτεχνική Δόξα εξέδωσε ανακοίνωση προσκλητήριο για τον κόσμο, για το κρίσιμο ματς με τους Κρητικούς. Αναλυτικά: «Φίλη και φίλε Δραμινέ, είμαστε από την ιστορία μας ταγμένοι να στηρίζουμε το όμορφο σε ένα πρωτάθλημα με πολύ ασχήμια. Είμαστε οι εκπρόσωποι μιας περήφανης και φίλαθλης κοινότητας που δεν κυνηγά κίβδηλους τίτλους και δεν επιδιώκει εφήμερες επιτυχίες.

Ερχόμαστε από πολύ μακριά για να οδηγήσουμε τον Σύλλογό μας ακόμα μακρύτερα. Στηρίζουμε την μεγάλη κυρία του Βορρά, γιατί είναι το καμάρι της πόλης μας, γιατί έτσι μας έμαθαν οι πατεράδες μας, γιατί αυτοί είμαστε… ΔΟΞΑΙΟΙ με μία λέξη.

Το Σάββατο θα είμαστε όλοι στο γήπεδο γιατί όταν αγωνίζεται η Δόξα δεν υπάρχει ούτε στεναχώρια, ούτε αμφιβολία, υπάρχει γιορτή. Το Σάββατο θα είμαστε όλοι στο γήπεδο γιατί είμαστε Δραμινοί και περήφανοι. Το Σάββατο θα είμαστε όλοι στο γήπεδο γιατί είμαστε η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1918».



Σκοποβολή: Πρώτη θέση η Άννα Κορακάκη στο Masped shooting cup της Βουδαπέστης
Σκοποβολή: Πρώτη θέση η Άννα Κορακάκη στο Masped shooting cup της Βουδαπέστης
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Η Αταλάντα νέος «μνηστήρας» για Βαγιαννίδη
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Η Αταλάντα νέος «μνηστήρας» για Βαγιαννίδη
ΑΕΚ: Τίμησε τη μνήμη του Δημήτρη Χατζηχρήστου - Έδωσε το όνομά του στη Θύρα 40
ΑΕΚ: Τίμησε τη μνήμη του Δημήτρη Χατζηχρήστου - Έδωσε το όνομά του στη Θύρα 40
ΠΑΟΚ: Υπόσχεση Λουτσέσκου σε Σαββίδη - «Θα πεθάνουμε στο γήπεδο»
ΠΑΟΚ: Υπόσχεση Λουτσέσκου σε Σαββίδη - «Θα πεθάνουμε στο γήπεδο»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved