Βαζάκας: «Μας βοήθησε η Παναγιά και ο Σικαλιάς»

Βαζάκας: «Μας βοήθησε η Παναγιά και ο Σικαλιάς»

O Σικαλιάς και η Παναγιά βοήθησε τον Ηρακλή Ψαχνών να μην χάσει, αλλά ο επόπτης δεν του επέτρεψε να κερδίσει, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Βαζάκας μετά το τέλος του αγώνα στην Επανομή.

Οι Ευβοιώτες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την τοπική Αναγέννηση και ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε για τα λάθη της διαιτησίας και για τις συνθήκες του αγώνα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η ομάδα του πήρε θετικό αποτέλεσμα.

«Οι συνθήκες για ποδόσφαιρο ήταν δύσκολες με αυτόν τον αέρα και δεν επέτρεψε καμιά από τις δύο ομάδες. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρχαν σκοπιμότητες. Κάναμε ένα λάθος στην αρχή και ήταν φυσιολογικό, καθώς δεν κάναμε ούτε ένα φιλικό στις είκοσι μέρες που καθόμασταν, αφού δεν μας το επέτρεψε και ο καιρός και δεν είχαμε καλά πατήματα. Πετύχαμε ένα γκολ και ισοφαρίσαμε το παιχνίδι, ενώ υπάρχει μια φάση που ελέγχεται, η φάση του Γέσιτς, καθώς όπως μου είπε ο παίκτης μου ήταν πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο καλοί, αν και είχαμε κόντρα άνεμο. Να πω, ο επόπτης ήθελε να είναι ο πρωταγωνιστής, με τις αποφάσεις του, καθώς στο 1-1 πριν τη φάση του πέναλτι για την Επανομή, το οποίο είναι δίκαιο, κόβει το Σέγκο με την προσπάθειά του να είναι καθαρή. Μας βοήθησε η Παναγιά και ο Σικαλιάς έπιασε το πέναλτι. Πάντως ο πρώτος επόπτης, ελέγχεται πλήρως. Το αποτέλεσμα για μας είναι θετικό όπως ήρθε και πλέον κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο. Ευχαριστούμε την Επανομή για τη φιλοξενία».

Από πλευράς παικτών του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε ο νεοαποκτηθείς Παύλος Δήμου:

«Χρόνια πολλά κι από μένα. Σήμερα το παιχνίδι είχε μεγάλη σημασία για την ομάδα, θέλαμε να παίξουμε κάτω την μπάλα, όμως ο αγωνιστικός χώρος και οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν. Οι συμπαίκτες μου έβαλαν τα δυνατά τους, το αποτέλεσμα έστω και με δέκα παίκτες είναι δίκαιο. Πρέπει να σφίξουμε το ζωνάρι να πετύχουμε τους στόχους μας. Εγώ είμαι καινούργιος παίκτης, όμως ο πήχης είναι ανεβασμένος ψηλά. Μπορεί να γίνει ο Ηρακλής νέος Πλατανιάς, υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, όμως να μην λέμε μεγάλα λόγια», είπε χαρακτηριστικά.



Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ: Με Μύθου το πλάνο Λουτσέσκου - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ: Με Μύθου το πλάνο Λουτσέσκου - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
Κρις Σίλβα: Οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη... κουτσαίνοντας και μπήκε στην Team of the Week του BCL
Κρις Σίλβα: Οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη... κουτσαίνοντας και μπήκε στην Team of the Week του BCL
Ο Χάαλαντ πανηγύρισε σαν ήρωας της ελληνικής μυθολογίας κόντρα στη Ρεάλ - Βίντεο
Ο Χάαλαντ πανηγύρισε σαν ήρωας της ελληνικής μυθολογίας κόντρα στη Ρεάλ - Βίντεο
Μαγική χριστουγεννιάτικη δράση από τα Ευχοστολίδια στο ημίχρονο Παναθηναϊκός ΑKTOR – Πανιώνιος (vid)
Μαγική χριστουγεννιάτικη δράση από τα Ευχοστολίδια στο ημίχρονο Παναθηναϊκός ΑKTOR – Πανιώνιος (vid)
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved