Eξωση από το Πανθεσσαλικό

Eξωση από το Πανθεσσαλικό

Την διακοπή της συνεργασίας τους με τους Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου κοινοποίησαν τα Τουριστικά Ακίνητα, στέλνοντάς τους τελεσίγραφο ότι δεν υπογράψουν συμφωνητικό δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου από την Κυριακή και μετά.

Σύμφωνα με το magnesiasports.gr με βάση το συγκεκριμένο έγγραφο και αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή το τελευταίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό είναι αυτό ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Το θέμα όπως είναι φυσικό αναστάτωσε τόσο τη Νίκη όσο και τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν υπάρχει κανένα γήπεδο στην περιοχή έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες που ακολουθεί.

Το συμφωνητικό που θέλουν να υπογράψουν τα Τουριστικά Ακίνητα είναι ύψους 150.000€ και για τις δυο ομάδες και επιπλέον 15% επί των διαφημίσεων και 10% επί των εισιτηρίων και επίσης ό,τι ζημιές γίνονται να πληρώνονται από τις δυο ομάδες.

Οι δύο πρόεδροι, Ανδρέας Πάτσης και Παναγιώτης Μποτσιβάλης, υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί τα Τουριστικά Ακίνητα να ζητούν τόσα χρήματα από τις δυο ομάδες του Βόλου, την στιγμή που το Παγκρήτιο η συμφωνία είναι για 30.000€ το χρόνο.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων είχαν ζητήσει ραντεβού για την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να συζητήσουν ωστόσο σήμερα (6/12) ενημερώθηκαν για την έξωση, οπότε ξεκίνησαν άμεσα τις διαπραγματεύσεις.



Μαρούσι: Όχι στην αλλαγή ώρας του τζάμπολ με τον Άρη
Μαρούσι: Όχι στην αλλαγή ώρας του τζάμπολ με τον Άρη
ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Κένι, εκτός με Κηφισιά
ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Κένι, εκτός με Κηφισιά
ΑΕΚ: H KAE τίμησε τον Βασίλη Γιαννόπουλο – Νέα αλλαγή ώρας του αγώνα με τον Προμηθέα
ΑΕΚ: H KAE τίμησε τον Βασίλη Γιαννόπουλο – Νέα αλλαγή ώρας του αγώνα με τον Προμηθέα
Ολυμπιακός: Η απάντηση του μάνατζερ του Ταρέμι - «Πλήρως συγκεντρωμένος με αφοσίωση»
Ολυμπιακός: Η απάντηση του μάνατζερ του Ταρέμι - «Πλήρως συγκεντρωμένος με αφοσίωση»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved