Στουρνάρας: «Νίκη με τον κόσμο μας»

Στουρνάρας: «Νίκη με τον κόσμο μας»

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου υποστήριξε πως η νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή αποτελεί μοναδικό στόχο για την ομάδα της Μαγνησίας, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο έτσι ώστε να δώσει ώθηση στους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM Θεσσαλίας» και τόνισε πως το παιχνίδι με τους Αχαιούς έχει αρκετές ιδιαιτερότητες για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και στο πως στήθηκε το καλοκαίρι έτσι ώστε να συμμετάσχει στη Football League μετά από έναν χρόνο αγωνιστικής απραξίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα όσα έγιναν το καλοκαίρι:

«Σίγουρα υπήρχε άγχος και ειδικά για μας που έχουμε μία οικογένεια από «πίσω» και ζούμε μέσα από το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, υπήρξε κάποια στιγμή και μια πιο έντονη ανασφάλεια, μήπως τα πράγματα δεν πάνε καλά και κινδυνέψουμε να μείνουμε χωρίς ομάδα μ' ότι αυτό συνεπάγεται. Όμως κάθε φορά που έκανε την εμφάνισή της αυτή η ανασφάλεια, η διοίκηση και πιο συγκεκριμένα ο κ. Μποτσιβάλης αλλά και οι άνθρωποι που βρισκόταν πιο κοντά σ' εμάς, όπως ο Τάκης Γιαννόπουλος, μας καθησύχαζαν και μας διαβεβαίωναν πως η ομάδα θα παίξει στη Β' Εθνική. Παρόλ' αυτά νιώθω ευτυχισμένος που βρέθηκα σ' αυτή τη χρονική στιγμή στον Ολυμπιακό Βόλου».

Για την ως τώρα πορεία του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η μέχρι τώρα πορεία μας μπορούμε να πούμε πως είναι θετική. Τρεις νίκες, εφτά ισοπαλίες και μία ήττα. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς αλλά και λιγότερους. Κι επειδή ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, κοιτάμε μπροστά και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή κι αν έχει ιδιαιτερότητες:

«Ανεξαρτήτως ονόματος ομάδος, την Κυριακή αυτό το παιχνίδι πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Για μας τους παίκτες προέχουν οι τρεις βαθμοί όμως ξέρουμε πως για τον κόσμο αυτή η αναμέτρηση συμβολίζει πολύ περισσότερα πράγματα τα οποία εμείς οι Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας τα γνωρίζουμε. Φυσικά, προσπαθούμε να περάσουμε αυτή την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού και στους ξένους ποδοσφαιριστές. Όλοι έχουμε καταλάβει πως την Κυριακή όλοι πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου:

«Σίγουρα ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου είναι πάρα πολύς. Στόχος μας είναι τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε και με την απόδοσή μας αλλά και με τα αποτελέσματα να φέρουμε ακόμη περισσότερο. Την Κυριακή θα θέλαμε να έχουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο και με την ένθερμη συμπαράστασή του, μέσα στα σωστά πλαίσια και χωρίς ακρότητες, να μας δώσει ψυχολογική ώθηση και να κερδίσουμε την Παναχαϊκή».



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved