Παναχαϊκή: Παρελθόν ο Ιωάννου, επιστρέφει ο Κοκκίνης

Παναχαϊκή: Παρελθόν ο Ιωάννου, επιστρέφει ο Κοκκίνης

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Ιωάννου δεν μένει στο ρόστερ και για τον λόγο αυτό κάλεσε πίσω τον Γιώργο Κοκκίνη.

Η συμφωνία στο οικονομικό μεταξύ Παναχαϊκής – Ιωάννου δεν επετεύχθη και έτσι ο έμπειρος αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη οι Αχαιοί κάλεσαν πίσω τον Γιώργο Κοκκίνη, που είχε συμφωνήσει με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:

«Μετά τους Πουρή, Δρακόπουλο, Θεοδωρέλλη, Λαμπρόπουλο, Φούφουλα, Πακάλτση, Τσεμπερίδη, Βλασόπουλο, έλυσε το συμβόλαιο του για προσωπικούς λόγους και ο Γιάννης Ιωάννου.

Η λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Ιωάννου κατέστησε επιβεβλημένη την παραμονή του Γεωργίου Κοκκίνη που συνεχίζει κανονικά στην ομάδα.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει να επανέλθει στην Super League φτιάχνει μια νέα ομάδα με τους Βρονταρά, Πίτκα, Κυριακόπουλο, Σαλαμαστράκη, Βοσκόπουλο, Καραμανλή, Ντιόγκο, Ολίσε, Λίτση, Βούνκ, Μπλοντέ οι οποίοι μαζί με τους παραμείναντες Ανδρούτσο, Σπίνουλα, Κωνσταντινίδη, Κοκκίνη, Κοιλιάρα, Αντονι, θα προσπαθήσουν να διορθώσουν εντελώς την αμυντική λειτουργία, αφού πέρυσι είχε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας στην κανονική διάρκεια 55 γκολ και στα play-off 6 γκολ αλλά η κακή αμυντική της λειτουργία της στέρησε την άνοδο στην Super League αφού δέχθηκε στην κανονική διάρκεια 33 γκολ και στα play-off 10 γκολ με αποκορύφωμα τις ταπεινωτικές ήττες στην Επανομή με 6-1 στην Καλλιθέα με 5-2 και στην Καλλονή με 4-0.

Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναχαϊκής δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να λησμονήσει αυτές τις ταπεινωτικές ήττες, για αυτό και φέτος έγινε μια τεράστια για τα δεδομένα της εποχής οικονομική υπέρβαση ώστε να έρθουν στην ομάδα διεθνείς αμυντικογενείς παίκτες με παραστάσεις από την Super League και κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι οποίοι θα επανδρώσουν την αμυντική γραμμή.

Κατόπιν των ως άνω το ροστερ της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για την περίοδο 2012-2013 θα είναι:

Τερματοφύλακες: Βρονταράς, Κυριακόπουλος, Πίτκας, Ανδρούτσος.

Ακραίοι μπακ: Σπίνουλας, Κωνσταντινίδης, Ντιόγκο, Κοιλιάρας, Λίτσης, Γεωργίου, Μπλοντέ.

Στόπερ: Καραμανλής, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Κοκκίνης.

Αμυντικά χαφ: Ολίσε, Βουνκ, Άντονι.

Περιφερειακοί Κυνηγοί: Βασιλαντονόπουλος, Ντίνας, Ουρτάδο, Ουατάρα, Πλέγας, Σεϊτάι, Μπρέσκα, Μπουρλάκης.

Σέντερ φορ: Σολάκης, Γκούρτσας, Μαπούκου (δοκιμάζεται στην Σκωτία).

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Παπακώστας θα κρίνει αν θα υπογράψουν οι Χύσα και Αδαμόπουλος και αν θα αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής».Super League: Κρίσιμη έξοδος στη Νίκαια για Άρη - «Μάχη» για παραμονή σε Ηράκλειο
Super League: Κρίσιμη έξοδος στη Νίκαια για Άρη - «Μάχη» για παραμονή σε Ηράκλειο
Ισχαιμική νόσος: Ποιες έγκυες κινδυνεύουν
Ισχαιμική νόσος: Ποιες έγκυες κινδυνεύουν
Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μίτσελ για Τούμπα - Η σκέψη για έκπληξη
Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μίτσελ για Τούμπα - Η σκέψη για έκπληξη
Παναθηναϊκός: Βάζει Μαντσίνι στα αριστερά ο Γιοβάνοβιτς - Το στοιχείο που δουλεύει
Παναθηναϊκός: Βάζει Μαντσίνι στα αριστερά ο Γιοβάνοβιτς - Το στοιχείο που δουλεύει