Γκουλής: «Πιερικός… νικητής»

Γκουλής: «Πιερικός… νικητής»

Ο προπονητής του Πιερικού, Νίκος Γκουλής μίλησε για τον στόχο των «ασπρόμαυρων» στο προσεχές πρωτάθλημα και για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά.

Η ομάδα της Κατερίνης βρίσκεται στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και την Παρασκευή (03/08) έδωσε το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Πιρίν (ήττα 3-2). Έτσι, τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει για τον τεχνικό Νίκο Γκουλή, που μίλησε στο pieriasport.blogspot.com για τον στόχο των «ασπρόμαυρων» την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γκουλή:

Για τις συνθήκες που βρήκε στη Βουλγαρία ο Πιερικός:

«Βρήκαμε καλές συνθήκες και είμαστε ευχαριστημένοι αφού δεν έχουμε κανένα πρόβλημα από τη διαμονή μας εδώ. Και το ξενοδοχείο και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις μας άφησαν ικανοποιημένους».

Για το φιλικό στη Βουλγαρία:

«Κάναμε το δεύτερο φετινό μας φιλικό χρησιμοποιώντας δυο ενδεκάδες που η κάθε μια αγωνίστηκε 45 λεπτά. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα διάστημα 30 λεπτών που ήμασταν πολύ καλοί και υπάρχει ικανοποίηση γι αυτό που βλέπαμε. Στο δεύτερο μέρος υπήρχε μια νεανική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 19 ετών (όλοι από την Πιερία) που είχε διάθεση και πιστεύω είδαμε στα δυο αυτά φιλικά τα νέα αυτά παιδιά και τη βοήθεια που μπορούν να μας προσφέρουν. Υπολογίζουμε σε αυτά γιατί έχουν ταλέντο αλλά πρέπει να επιμένουμε κι εμείς και να επιμένουν και αυτά στο θέμα της δουλειάς γιατί υπάρχει μέλλον μπροστά τους».

Για τη δυσκολία να χτιστεί μια νέα ομάδα:

«Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας το χτίσιμο αυτής της νέας ομάδας αλλά είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι (πρόεδρος και διοίκηση ,τεχνική ηγεσία) και κινούμαστε προς την κατεύθυνση να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Αυτή τη στιγμή έτσι όπως είμαστε, βλέπουμε μια ομάδα που έχει ένα σύνολο έμπειρων παικτών με παραστάσεις και δυνατότητες να βοηθήσουν την ομάδα και ένα σύνολο νεαρών παικτών που πιστεύω ότι το μέλλον τους ανήκει. Εκτός αυτού, πιστεύω σα προπονητής ότι πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους.
Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι βλέπουμε μια ομάδα με έντονο το στοιχείο της εντοπιότητας. Γνωρίζω ότι χτίζοντας μια καινούργια ομάδα από την αρχή ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος αλλά πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και θα είμαστε μια ενωμένη ομάδα που θα έχει πάντα την επιθυμία να νικάει».

Για τη χρονιά που έρχεται:

«Είναι μια δύσκολη χρονιά. Είναι δύσκολες γενικότερα οι εποχές που βιώνουμε. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλουμε να έχουμε ένα μοντέλο ομάδος που να βγάζει υγεία και να παίζει ποδόσφαιρο το οποίο θα απολαμβάνουμε όλοι. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι επιλέχθηκε από τον πρόεδρο ένα μοντέλο που να βγάζει αισιοδοξία και για το μέλλον».

Για τους ξένους και Έλληνες παίκτες που αποκτήθηκαν:

«Πιστεύω ότι οι ξένοι θα βοηθήσουν με την ποιότητα και τη προσωπικότητα που διαθέτουν. Όπως βέβαια και οι έμπειροι Έλληνες που αποκτήθηκαν. Το σημαντικό για εμένα όμως είναι, να σκεφτόμαστε και να παίζουμε σαν ομάδα. Δηλαδή υποταγμένοι όλοι μας σε αυτό που ζητάει, θέλει και έχει ανάγκη η ομάδα».

Για το φετινό πρωτάθλημα στη Β΄Εθνική:

«Θα είναι ένα δύσκολο γενικά πρωτάθλημα. Η ομάδα που θα δείξει σταθερότητα, σωστή διαχείριση και ηρεμία στα προβλήματα που θα παρουσιαστούν, θα έχει κατά την άποψη μου πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για τα νέα παιδιά της ομάδας: «Υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά που πιστεύω ότι έχουν ταλέντο και είμαι σίγουρος ότι με τους έμπειρους παίκτες θα έχουν και περισσότερη βοήθεια. Θα πρέπει να έχουν πειθαρχία, αυτοέλεγχο και μεγάλη όρεξη για δουλειά. Τα νέα παιδιά της ομάδας, είχαν συνολικά 90 λεπτά συμμετοχής στα δυο αυτά πρώτα φιλικά που έχουμε παίξει. Κάποια από αυτά έχουν ήδη ξεχωρίσει. Θα επενδύσουμε σε αυτό γιατί η φιλοσοφία που χαρακτηρίζει την ομάδα μας, βγάζει ένα συνδυασμό έμπειρων και νέων παικτών με κανόνα το κύριο μέλημα μας να οδηγούμε το μυαλό μας σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε και ποτέ σε αυτό που δε θέλουμε να μας συμβεί».

Για τον κόσμο της Πιερίας:

«Βλέπω ανθρώπους που τρέχουν καθημερινά για την ομάδα. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι το οποίο αν ενωθεί με τα υπόλοιπα του πάζλ, θα μπορέσουμε να χτίσουμε και να εξελίξουμε μια ομάδα που το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε θα μας αφήνει όλους ικανοποιημένους. Βρισκόμαστε σε μια ομάδα με ιστορία. Έναν σύλλογο που στο παρελθόν έχει αναδείξει σημαντικούς παίκτες.

Το πλέον σημαντικό αυτή τη στιγμή όμως, είναι να γίνουμε μια ομάδα που έχει παρόν και μέλλον. Σίγουρα η στήριξη και η βοήθεια του κόσμου στην καινούργια προσπάθεια που κάνουμε διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα είναι πολύ σημαντική. Άλλωστε το ζητούμενο στη ζωή και το ποδόσφαιρο είναι να συστηνόμαστε καθημερινά, με τον καλύτερο εαυτό μας».

Πηγή φωτό: pieriasport.blogspot.com



Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved