Πριόνας στο Onsports: «Έκαναν κατάθεση ψυχής»

Πριόνας στο Onsports: «Έκαναν κατάθεση ψυχής»

Ο Αντώνης Πριόνας μιλώντας στο Onsports έβγαλε το… καπέλο στους ποδοσφαιριστές του και τους απένειμε τα εύσημα, γιατί με την επικράτηση επί της Προοδευτικής ήταν αυτοί που έδωσαν το… φιλί της ζωής και κράτησαν τον Αστέρα Μαγούλας στην Football League 2.

Ο Αστέρας Μαγούλας με τον Αντώνη Πριόνα στην τεχνική ηγεσία του διατήρησε το αήττητο των οκτώ αγωνιστικών και γιόρτασε την παραμονή του στην πρώτη του χρονιά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο 47χρονος προπονητής με δηλώσεις του στο Onsports μίλησε για την επίτευξη της παραμονής στην Football League 2 και απέδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας στους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές του. Τους χαρακτήρισε «καλούς παίκτες και καλά παιδιά» και τους ευχαρίστησε, γιατί ήταν αυτοί που έσωσαν την ομάδα.

Παράλληλα, δεν ξέχασε το πρώην προπονητή του Αστέρα, τον Στέλιο Βογιατζή, τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ, ενώ αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον στον Αστέρα Μαγούλας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντώνη Πριόνα στο Onsports:

Παραμονή του Αστέρα Μαγούλας την τελευταία αγωνιστική και μάλιστα κόντρα σε μία ιστορική ομάδα, όπως είναι η Προοδευτική, που και εκείνη «καιγόταν» για βαθμούς.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τον πρώην προπονητή του Αστέρα Μαγούλας, τον Στέλιο Βογιατζή, ο οποίος έφερε στην ομάδα καλούς ποδοσφαιριστές και καλά παιδιά.
Όταν πήγα στην ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε οκτώ τελικούς με ομάδες που πατούσαν σε… τεντωμένο σχοινί και είχαν στόχο κάθε Κυριακή είτε να μπουν στα play off είτε να παλέψουν για τη σωτηρία τους».

Εκτός από την παραμονή της, η ομάδα διατήρησε το αήττητο στα τελευταία οκτώ ματς και το μηδέν παθητικό στα εκτός έδρας…

«Όταν καταφέρνεις και πετυχαίνεις σε οκτώ παιχνίδια τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες και δεν δέχεσαι εκτός έδρας γκολ, τότε το μεγαλύτερο μερίδιο πηγαίνει στους ποδοσφαιριστές. Αυτοί πέτυχαν την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, γιατί εκτός από το ότι έδειξαν την αξία τους, έκαναν κατάθεση ψυχής. Αυτό μετράει σε τέτοιες στιγμές».

Με τον Αντώνη Πριόνα στον πάγκο, η Μαγούλα όχι μόνο πέτυχε το στόχο της παραμονής, αλλά διατήρησε και το αήττητο για οκτώ σερί αγωνιστικές. Δεν νομίζετε ότι κάτι αναλογεί και σε εσάς;

«Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί αυτοί έσωσαν την ομάδα. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν όσο γινόταν καλύτερα τη δουλειά μου. Και αν πούμε ότι έκανα το κάτι παραπάνω ήταν ότι τους έπεισα πως μπορούσαν να τα καταφέρουν και να πετύχουν το στόχο τους».

Ο Αντώνης Πριόνας θα παραμείνει στον πάγκο του Αστέρα Μαγούλας;

«Θα αρχίσουμε να το κοιτάμε μετά από δύο εβδομάδες, όταν δηλαδή θα τελειώσουν οι προπονήσεις. Τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα με την οποία ήμουν στο πρωτάθλημα».

* Τη Δευτέρα (28/05) η ομάδα είχε ρεπό και επιστρέφει στις προπονήσεις την Τρίτη (29/05) στις 17.00 στο γήπεδο της Μαγούλας. Μετά την προπόνηση, η διοίκηση θα παραθέσει γεύμα στο ποδοσφαιρικό και προπονητικό τμήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved