Σταματόπουλος: «Να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς από τις Σέρρες»

Σταματόπουλος: «Να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς από τις Σέρρες»

Με το βλέμμα στραμμένο στον κυριακάτικο (20/05) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου, ο τεχνικός του Τυρνάβου, Γιώτης Σταματόπουλος παρέθεσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Στις δηλώσεις του φαίνεται ξεκάθαρα η απογοήτευση του για το άδικο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα του Οδυσσέα Αναγέννησης, παρ΄όλη την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα ο Σταματόπουλος αναφέρθηκε στην κακή διαιτησία που είχε η ομάδα του και το πόσο απογοήτευσε αυτό το γεγονός τον κόσμο του Τυρνάβου, επισημαίνοντας πως θα επιστρέψουν από τον Γάζωρο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Τυρνάβου:

«Σχετικά με το τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Οδυσσέα Αναγέννησης στις Σέρρες, πιστεύω ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα έδειξε μια πάρα πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα που ξέραμε ότι παίζει το τελευταίο της χαρτί για να παραμείνει στην κατηγορία, όμως ήμασταν κυρίαρχοι. Δυστυχώς όμως δεν ανταμειφθήκαμε στο τέλος. Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ο αντίπαλος μας το απέδειξε εντός αγωνιστικού χώρου, αφού πάλεψε πραγματικά μέχρι τέλους. Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό ματς, αλλά αυτό που ζήσαμε το τελευταίο τέταρτο μετά το 0-1 μας στεναχώρησε όλους.

Η απογοήτευση και η στεναχώρια ήταν τα συναισθήματα που κυρίευσαν τον κόσμο που βρέθηκε στις Σέρρες, την διοίκηση, την ομάδα, το τεχνικό τιμ αλλά και όλους εκείνους που παρακολουθούσαν τον αγώνα από μακριά. Εύχομαι να μην ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις ποτέ ξανά. Πιστεύω ότι πραγματικά δεν το αξίζαμε. Δεν θέλω να κάνω άλλο σχόλιο περί του θέματος, αλλά θέλω να ευχαριστήσω την Αναγέννηση Σερρών για τη φιλοξενία της και να της ευχηθώ ότι καλύτερο στο μέλλον».

Σχετικά με τον Εθνικό Γαζώρου και την Κυριακάτικη αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής:

«Την Κυριακή μας περιμένει ένα παιχνίδι, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, μια ομάδα που από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και την τωρινή βρίσκεται στην πρώτη θέση και έχει μια σταθερή πορεία στο Πρωτάθλημα. Ο Εθνικός Γαζώρου έχει στο δυναμικό του αρκετούς παίχτες με ποιότητα και ένα μεγάλο κίνητρο απέναντι μας, καθώς θέλει να πραγματοποιήσει το μεγάλο βήμα προς την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Εμείς όμως θα ταξιδέψουμε στις Σέρρες για να φέρουμε τους τρείς βαθμούς στον Τύρναβο. Θέλουμε και το έχουμε αναφέρει ξανά, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να κρατήσουμε κι εμείς τις ελπίδες μας ζωντανές, για το τι μπορεί να γίνει ή να συμβεί από το καλοκαίρι και μετά.

Αγωνιστικά, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση μας, ενώ επιστρέφει και ο Μάγγος ο οποίος εξέτισε την ποινή λόγω καρτών».

Σχετικά, με το αν η ομάδα θα μπορούσε να είχε μια καλύτερη βαθμολογική θέση με τη συγκομιδή βαθμών από προηγούμενα αποτελέσματα που δεν ήταν θετικά ή αναμενόμενα, ο ίδιος απάντησε:

«Αυτό πάντα είναι κάτι υποθετικό. Δεν είμαι φίλος αυτής της σκέψης, αν και πολλές φορές η ομάδα κάνει έναν απολογισμό για το αν θα μπορούσε να έχει δύο ή τρείς βαθμούς περισσότερους. Το θέμα είναι ότι αυτά τα παιχνίδια δεν ξαναγυρνάνε και από την άλλη ίσως να μην κερδίζαμε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Το θετικό όμως είναι ότι η ομάδα έδειξε μεγάλη διάθεση και σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής, με εξαίρεση το παιχνίδι με την Τσαριτσάνη, που δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε σε ένα τοπικό ντέρμπι. Σε όλα τα παιχνίδια αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και λίγο πιο τυχεροί, ίσως να μπορούσαμε να κλειδώσουμε τη νίκη. Από εδώ και πέρα όμως αυτά δεν μετράνε, βλέπουμε μπροστά αφού έχουμε άλλα δύο παιχνίδια να κοιτάξουμε. Θα δούμε στο τέλος πως θα γίνει το ταμείο και ίσως τότε να αναλογιστούμε που χάσαμε βαθμούς ή θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Πριν τελειώσει το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να αναφέρουμε κάτι άλλο».



Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved