Σταματόπουλος: «Αξία στο «διπλό» με Ηρακλή»

Σταματόπουλος: «Αξία στο «διπλό» με Ηρακλή»

Ο Τύρναβος θα παρουσιαστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και να έχει αξία η νίκη απέναντι στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο την προηγούμενη αγωνιστική, σύμφωνα με τον Γιώτη Σταματόπουλο.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας της Θεσσαλίας στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (20/4) μίλησε τόσο για το «διπλό» κόντρα στον Γηραιό, τους στόχους του συλλόγου στην αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν βροντερό «παρών».

«Όσον αφορά για τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή, πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο και μπροστά σε πλήθος κόσμου και κερδίσαμε δίκαια. Χαρήκαμε τη νίκη μας τις δύο πρώτες μέρες, αλλά όπως πάντα την επόμενη μέρα στρέψαμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Μέγα Αλέξανδρο στον Τύρναβο», ανέφερε αρχικά ο Γιώτης Σταματόπουλος.

Και συνέχισε: «Σε αυτό το σημείο, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο και ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να στηρίξει την ομάδα, παρά το γεγονός ότι ήταν εργάσιμη μέρα και υπήρχαν άσχημες καιρικές συνθήκες. Ήταν συγκινητικό και για την ομάδα αλλά και για μένα, να βλέπουμε στη θύρα των φιλοξενουμένων κόσμο από τον Τύρναβο.

Υπήρχε όμως και ο κόσμος που βρισκόταν κοντά στην ομάδα με τον δικό του τρόπο, κι ας απουσίαζε από το γήπεδο. Σε αυτό τον κόσμο λοιπόν θέλω να αφιερώσω την νίκη απέναντι στον Ηρακλή, σε όλους εκείνους που βρίσκονται κοντά μας και μας στηρίζουν τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής μίλησε για το παιχνίδι που έπεται με τον Μέγα Αλέξανδρο: «Όσον αφορά για την Κυριακάτικη αναμέτρηση, έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο πάρα πολύ σκληρό, καθώς σε κάθε αναμέτρηση παλεύει για κάθε βαθμό, για να μείνει στον στόχο που έχει θέσει που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Βλέπουμε ότι ήδη έχει ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει πάρει αρκετά καλά αποτελέσματα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Εμείς από τη μεριά μας δουλέψαμε ακόμη πιο σκληρά, ακόμη πιο ταπεινά, πιο σοβαρά και πιο προσγειωμένοι.

Το έχουμε συζητήσει σε καθημερινή βάση με την ομάδα, πως για να δώσουμε αξία στο διπλό που καταφέραμε μέσα στον Ηρακλή, θα πρέπει να κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς που κατακτήσαμε από αυτή τη νίκη εδώ μέσα στον Τύρναβο, στην έδρα μας. Είναι όμως σημαντικό και το γεγονός, πως θέλουμε να πάρουμε πίσω το χαμένο έδαφος από την ήττα του πρώτου γύρου μέσα στην Ηράκλεια. Είναι ακόμη ένας σημαντικός λόγος για να κερδίσουμε το παιχνίδι την Κυριακή».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά για την αναμέτρηση με τους Σερραίους, δήλωσε: «Αγωνιστικά, απών θα είναι ο Θανάσης Μάγγος καθώς θα εκτίσει την ποινή των τεσσάρων καρτών που συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα, ενώ δυστυχώς αμφίβολος είναι και ο Άκης Σουλίδης. Ο εν λόγω παίκτης τραυματίστηκε στο πόδι στον αγώνα της Κυριακής και δεν κατάφερε όλη την εβδομάδα να ξεπεράσει το πρόβλημα ώστε να τεθεί στη διάθεσή μας. Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Γούπος επανήλθε κανονικά στους ρυθμούς των προπονήσεων και είναι έτοιμος καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε.

Οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στις προπονήσεις και αποδεικνύουν πως είναι διαθέσιμοι και σε καλή κατάσταση και αυτό αποδείχτηκε και από το φιλικό απέναντι στον Αμπελώνα. Όποιος και να αγωνιστεί όμως, πιστεύω θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και αυτό είναι το ζητούμενο της καθημερινής δουλειάς που γίνεται και γι αυτό το τονίζουμε καθημερινά σε όλους».

Ακόμα, ο Γιώτης Σταματόπουλος, έκανε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών»: Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο του Τυρνάβου, για να ξαναζήσουμε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως ήταν και στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Να χαρεί ο κόσμος την ομάδα και να μπορέσουμε εμείς από την μεριά μας να δώσουμε χαρά στον κόσμο, με ένα καλό παιχνίδι που θα συνδυαστεί με αποτέλεσμα, έτσι όπως το καταφέραμε και απέναντι στον Ηρακλή, συνδυάζοντας μια καλή παρουσία με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Εύχομαι να μεταφέρει για ακόμη μια φορά ο κόσμος την θετική ενέργεια που έχει στην ομάδα».



Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved