Σταματόπουλος: «Να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί»

Σταματόπουλος: «Να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί»

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ο Τύρναβος θέλει ο Γιώτης Σταματόπουλος, σημειώνοντας πως αυτό θέλει κόντρα στη Νίκη Βόλου  την Κυριακή (1/4).

Ο τεχνικός του Τυρνάβου στην συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (30/3), μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και το κυριακάτικο με τη Νίκη Βόλου.

«Στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και θα μπορούσαμε να είμαστε ειδικά μετά την εικόνα που παρουσιάσαμε στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, βάση των ευκαιριών που είχε η ομάδα απέναντι στην Καλαμαριά, θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Τώρα με το χρόνο που πέρασε και τις εικόνες από το παιχνίδι, αλλά κυρίως μέσω του βίντεο που παρακολουθήσαμε φαίνεται κατά την άποψή μου ξεκάθαρα ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης μας ακύρωσε κανονικό γκολ. Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει οριακό σημείο οφσάιντ στο δοκάρι ούτε στην ενέργεια του Μάγγου, αλλά ούτε και του Γεωργαντζιά. Επιπλέον, ήταν άσχημο και βαρύ το γεγονός πως δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Λάππα στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Οι κυριότερες ενέργειες όμως στον αγώνα ήταν αυτές του Μάγγου, του Τζέκου και του Τοπούζη, όμως απέναντι σε μια ομάδα σαν την Καλαμαριά δεν σου δίνονται πολλές ευκαιρίες. Στον αγωνιστικό χώρο παίζουν πάντα δύο ομάδες και είναι αυτονόητο ότι πολλές φορές δεν καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις όσα θες ανεξάρτητα του ότι κάποιοι παίκτες μας δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε όμως πως στο τέλος σταθήκαμε τυχεροί, καθώς αντέδρασε πολύ καλά ο Καραναστάσης στην ενέργεια του Πλατάκη. Οφείλουμε να πούμε ότι ρισκάραμε αρκετά και δείξαμε ότι θέλαμε αυτό το παιχνίδι, γι αυτό και δημιουργήθηκε μια τέτοια φάση και ο αντίπαλος βρέθηκε τετ α τετ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Με το ρίσκο που πήραμε, σταθήκαμε ευτυχώς τυχεροί. Μην ξεχάσουμε ότι η Καλαμαριά έκανε ένα καλό παιχνίδι και πρέπει να αναγνωρίζεις την ποιότητα του αντιπάλου σου», ανέφερε αρχικά.

Για το επικείμενο ντέρμπι με την Νίκη Βόλου, επισήμανε: «Την Κυριακή θα κληθούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι έξι βαθμών μέσα στην έδρα μας, απέναντι σε μια ομάδα που έρχεται με καλή ψυχολογία εδώ, προερχόμενη από ένα καλό αποτέλεσμα. Η Νίκη Βόλου είναι κι αυτή ένα από τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας για την άνοδο. Εμάς φυσικά ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τα λάθη που εντοπίσαμε και να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί και καλύτεροι για να πάρουμε αυτό το πολύ σπουδαίο ματς.

Αγωνιστικά, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση μας καθώς προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Αυτό είναι σίγουρα ευχάριστο για μας, είναι όμως και ένας θετικός πονοκέφαλος για το τεχνικό τιμ και τον προπονητή».

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να πάει στο γήπεδο και να υποστηρίξει τον Τύρναβο: «Θέλω να καλέσω τον κόσμο της ομάδας, να βρεθεί πάλι στο πλευρό μας και να βοηθήσει τη μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης και της ομάδος. Εύχομαι και ελπίζω να υπάρξει μια όμορφη φιλική ατμόσφαιρα, όπως και στην προηγούμενη αγωνιστική με την Καλαμαριά. ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων για να δείξουμε μέσα από αυτό το Θεσσαλικό ντέρμπι, πως είναι ένας αγώνας που θα χαρεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή».



Super League: Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός για το τρόπαιο| Δείτε LIVE τα «αστέρια» του αύριο
Super League: Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός για το τρόπαιο| Δείτε LIVE τα «αστέρια» του αύριο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ – Ολυμπιακός
«Ασπίδα» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα, «καμικάζι» Κόντης: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Ασπίδα» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα, «καμικάζι» Κόντης: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Παναθηναϊκός AKTOR: Για «σκούπα» στη Θεσσαλονίκη με το μυαλό στο Final Four
Παναθηναϊκός AKTOR: Για «σκούπα» στη Θεσσαλονίκη με το μυαλό στο Final Four
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved