Ισόπαλοι… Πόντιοι και «Πόντιοι»

Ισόπαλοι… Πόντιοι και «Πόντιοι»

Η ΑΕ Ποντίων Ηρακλής αντιμετώπισε τον Απόλλων Καλαμαριάς στο «Καυτανζόγλειο» με το παιχνίδι των δύο ομάδων να τελειώνει χωρίς νικητή (2-2), αποτέλεσμα ευνοϊκότερο για τους φιλοξενούμενους.

Αν και οι γηπεδούχοι, στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο τους, έδειξαν στο πρώτο μέρος ότι θα καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Καλαμαριάς, «μίλησε» τελικά το πείσμα των φιλοξενούμενων και η εμπειρία του Αλτίν Χατζί που χάρισαν στον Απόλλωνα το βαθμό της ισοπαλίας.

Η ΑΕΠ Ηρακλής με τον ένα βαθμό έφτασε τους 10 σε εννέα αγωνιστικές κι ισοβαθμεί με τον Τύρναβο ο οποίο αγωνίζεται αύριο, ενώ ο Απόλλωνας Καλαμαριάς θα μπορούσε να έχει πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή, όμως, μείωσε τουλάχιστον τη διαφορά στον ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου, έχοντας 18 βαθμούς.

Αρκετά δυναμικό ήταν το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, με την ΑΕΠ Ηρακλής να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθεί να ανοίξει το σκορ έτσι ώστε να πάρει το προβάδισμα και να κρατά την τύχη του παιχνιδιού στα χέρια της. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τον Σούλη Παπαδόπουλο να έχει στήσει πολύ καλά την ομάδα του στο ντεμπούτο που έκανε στο «Καυτανζόγλειο».

Το γκολ τελικά για τον Ηρακλή ήρθε στο 29’ όταν από τη σέντρα του Τροΐρη, σε καίρια θέση βρέθηκε ο Μίλτος Σαπάνης και με ωραία κεφαλιά στην κίνηση έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Οι «Πόντιοι» θέλησαν να αντιδράσουν με τον Πλατάκη στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, ο Κελπέκης έδειξε τα αντανακλαστικά του και κράτησε το «μηδέν» για τον Ηρακλή. Έτσι, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τα ηνία και στο 42’ έφτασαν σε δεύτερο τέρμα με τον Κιβρακίδη μετά τη σέντρα του Οικονόμου να πλασάρει εύστοχα τον Καρατζιοβαλή.

Παρά το προβάδισμα της ΑΕΠ Ηρακλής ωστόσο, ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε πριν τελειώσει το ημίχρονο να μειώσει στο σκορ. Ήταν το τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρος όταν ο Μπιτέλης έκανε παράλληλη σέντρα και ο Πλατάκης από κοντά έγραψε το 2-1, αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου στο «Καυτανζόγλειο».

Η αντεπίθεση που ξεκίνησε στο φινάλε του πρώτου μέρους, είχε και συνέχεια για την Καλαμαριά στην επανάληψη. Η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη κατάφερε να ανεβάσει στροφές, πίεσε αρκετά την ΑΕΠ Ηρακλής και τελικά εννέα λεπτά πριν τη λήξη έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον πλέον έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή της.

Ήταν το 81’ του παιχνιδιού όταν ο Αλτίν Χατζί, μετά από σέντρα του Σκέμπη, βρέθηκε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Παπατολίκα και να κάνει το 2-2, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό στο «Καυτανζόγλειο».

ΑΕΠ Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Κελπέκης (33΄ λ.τρ. Παπατολίκας), Τροΐρης, Χασιώτης, Λιόλιος, Τριανταφυλλίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Σαπάνης, Κωνσταντινίδης (86΄ Χιονίδης), Κωστάκης (58΄ λ.τρ. Παληγεώργος), Κιβρακίδης.

Απόλλων Καλαμαριάς (Στράντζαλης): Καρατζιοβαλής, Νάιντος, Σκέμπης, Καραπατσακίδης, Παντελιάδης (35΄ Παρμαξίδης), Μπιτέλης, Βέντζιος (66΄ λ.τρ. Καραντασιάδης), Πλατάκης (59΄ Χατζί), Λεπτοκαρίδης, Μωυσιάδης, Δερμιρτζόγλου.



Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved