Αλεξίου: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη Νίκη»

Αλεξίου: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη Νίκη»

«Παλικάρια» χαρακτήρισε τον εαυτό του και τους παίκτες του ο Αλέξης Αλεξίου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (5/01) εν όψει του κυριακάτικου αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Αετό Σκύδρας στο «Παντελής Μαγουλάς».

Μάλιστα, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» το… αιτιολόγησε λέγοντας ότι «επί 15 μέρες δούλεψαν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ήμασταν μόνοι μας, αλλά έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες 100%».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου, όπως καταγράφονται από την ιστοσελίδα mycitynet:

«Εδώ και 15 μέρες κάνουμε προετοιμασία με τα παιδιά και δουλεύουμε πρωί-απόγευμα. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο κόσμος θέλω να με ακούσει και να συμπαρασταθεί στην ομάδα. Τους θέλω μαζικά να έρθουν όλοι στο γήπεδο, για να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά, για τα οποία μπαίνω εγώ μπροστά και που επί 15 μέρες δούλεψαν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ήμασταν μόνοι μας, αλλά έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες 100%.  Μοναδικός στόχος την Κυριακή είναι η νίκη. Από και κει και πέρα ο Θεός να βάλει το χέρι του γι’ αυτόν τον σύλλογο. Να το γράψετε με κεφαλαία γράμματα.

Από την αρχή ήμουν ξεκάθαρος και τίμιος απέναντι στον κόσμο. Είχα πει ότι είμαστε μια ομάδα πολύ καλή με πάρα πολύ καλούς παίκτες και ότι πάμε για πρωτάθλημα. Το ίδιο λέω και τώρα και το εννοώ. Αυτή τη στιγμή το μόνο που ζητάω για την Κυριακή είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Είμαι μόνος μου εγώ με τα παιδιά και δουλεύουμε επαγγελματικά 100%. Είμαι παλικάρι και εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου. Ερωτήσεις δε θα δεχτώ για τα διοικητικά. Να τις κάνετε σ’ αυτούς που έχουν τις απαντήσεις, γιατί εγώ δεν έχω καμία απάντηση. Εγώ είμαι επαγγελματίας προπονητής και έχω … ρημάξει τα παιδιά στην προπόνηση και δε μιλάνε. Είναι πανέτοιμοι και εγώ κι αυτοί να δώσουμε και την ψυχή μας την Κυριακή μαζί με τον κόσμο. Εμείς τη συνείδησή μας την έχουμε καθαρή».

Για το αν υπάρχουν αντικαταστάτες για τους βασικούς παίκτες που έφυγαν είπε: «Το μοναστήρι να είναι καλά. Υπάρχουν αντικαταστάτες και όσα παιδιά έχουν μείνει είναι εξαιρετικοί παίκτες και ελάτε την Κυριακή να δείτε τι ομάδα έχουμε. Επειδή είμαι ο Αλεξίου και έχω προσωπικότητα, όποιον παίκτη θέλω μπορώ να τον φέρω. Παρακαλάνε να ‘ρθουν στη Νίκη. Να το ξέρετε. Ό,τι έγινε το καλοκαίρι, μπορώ να το κάνω και τώρα. Όποιον παίκτη θέλω, τον φέρνω. Πείτε μου ένα όνομα, να σας τον φέρω αύριο το πρωί. Αλλά αυτή τη στιγμή δε φέρνω κανέναν. Θα μείνω με τα 13-14 παλικάρια που έχω. Εγώ κι αυτοί και ο Θεός ας βάλει το χέρι του».

Για το αν έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά οι παίκτες από τη διοικητική αβεβαιότητα: «Οι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι και ψυχολογικά. Έχω μιλήσει στα παιδιά. Έχουν τρομερή ψυχολογία. Εγώ είμαι υπεύθυνος γι’ αυτούς και εγώ βάζω τα στήθη μου μπροστά για όλους. Κάνω έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, για να δείξουν τη δύναμη της Νίκης Βόλου».

Για τις πιθανές άσχημες αντιδράσεις του κόσμου λόγω  των εμποδίων που υπάρχουν στη μεταβίβαση των μετοχών στον κ. Δαλούκα: «Ο κόσμος θα είναι μαζί μας και θα μας βοηθήσει, για να κερδίσουμε. Οι αντιδράσεις θα γίνουν εκεί που πρέπει. Ξέρει ο κόσμος πολύ καλά».

Σχετικά με την απειλή των οργανωμένων που λένε ότι δε θα αφήσουν το παιχνίδι να ξεκινήσει ή θα το διακόψουν ο προπονητής της Νίκης έδειξε ότι το έχει πληροφορηθεί: «Το γνωρίζω. Οι οργανωμένοι είναι παιδιά που αγαπάνε το σύλλογο και πεθαίνουν γι’ αυτόν. Παλεύουν χρόνια με βροχές και με κρύα και εντός και εκτός έδρας. Κι αυτά τα παιδιά έχουν δίκαιο, αλλά θα ‘ρθουν να βοηθήσουν εμάς να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τον Λαζαρίδη: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δε φέρνουμε παίκτες που δεν είναι καλοί. Για να τον φέρουμε, σημαίνει ότι τον ξέρουμε. Τα παλτά τελείωσαν από τη Νίκη».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουκίνας θα απουσιάσει από το ματς με τον Αετό Σκύδρας λόγω τιμωρίας, ενώ έφτασε στην ΠΑΕ το δελτίο του Πεχλιβανόπουλου και αναμένεται αυτό του Λαζαρίδη.

Στουρνάρας: «Τιμούμε τα συμβόλαιά μας»

Για την αγάπη που έχουν οι παίκτες της Νίκης Βόλου στην ομάδα και τον κόσμο και την πολύ καλή ψυχολογία που υπάρχει στις τάξεις της, παρά τα όσα διαδραματίζονται στο σύλλογο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Στουρνάρας:

«Ο προπονητής μου με κάλυψε απόλυτα. Οι ποδοσφαιριστές τιμάμε το συμβόλαιό μας, αγαπάμε την ομάδα και τον κόσμο, γι’ αυτό και είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Έχουμε πάρα πολύ καλή ψυχολογία, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο. Η διάθεση που έχουμε τις τελευταίες δύο βδομάδες είναι απίστευτη σε σχέση με όσα διαδραματίζονται στην ομάδα και τα οποία δε μας έχουν επηρεάσει καθόλου.

Για την ιστορία μας και για το πρεστίζ της ομάδας θα παίξουμε την Κυριακή για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν είναι λόγια μόνο δικά μου. Δεν ήταν να ‘ρθω εγώ στη συνέντευξη Τύπου, αλλά ήρθα ως μεγαλύτερος σε ηλικία και ως αρχηγός, για να εκφράσω τη θέση και των συμπαικτών μου. Περιμένουμε από Δευτέρα να δούμε τι θα μας φέρει η τύχη και ο Θεός».

Ο 28χρονος αμυντικός πήρε θέση και για τα όσα ακούγονται περί θερμών αντιδράσεων των οργανωμένων την Κυριακή: «Ό,τι και να πούμε εμείς, δε θ’ αλλάξουμε άποψη στον κόσμο. Απλά, αν είμαστε δίπλα στο ποτάμι, δε χρειάζεται να πέσουμε και μέσα. Δε χρειάζονται ακρότητες. Όπως και εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε τις εξελίξεις, έτσι είναι καλύτερα και ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα να πάει στους 11 βαθμούς, γιατί είναι σημαντικοί οι βαθμοί αυτοί. Αν είναι να υπάρξουν κάποιες ακραίες αντιδράσεις, να γίνουν μετά το ματς. Νομίζω για την Κυριακή θα είναι λάθος να γίνει κάτι. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δε λέω ότι είναι η σωστή».



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved