Χωρίς τους Βραζιλιάνους η Επανομή

Χωρίς τους Βραζιλιάνους η Επανομή

Χωρίς τους Τιάγκο Μαρίν και Καρλάο θα υποδεχθεί τον Εθνικό Αστέρα η Αναγέννηση Επανομής.

Οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, καθώς αντιμετώπισαν πρόβλημα με τις βίζες τους, με αποτέλεσμα, ο Αλέκος Βοσνιάδης να μην τους υπολογίζει για το ματς με την ομάδα της Καισαριανής.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε ο Παγώνης, ο τραυματίας Μαυροματίδης και ο Μπεκιάρης που είναι ανέτοιμος. Συγκεκριμένα, στην αποστολή της Αναγέννησης μετέχουν οι:

Φιρινίδης, Ασλανίδης, Πεχλιβανίδης, Κουρδάκης, Παπαζούδης, Καραμανλής, Γεωργιάδης, Ναλμπάντης, Δεινόπαπας, Τράκις, Γκέσιος, Παπαδόπουλος, Ταταρίδης, Μπούτρικς, Μπαλασάς, Γεωργίου, Κάτσε, Κουλίδης και Πολίτης.

Βοσνιάδης: «Δύσκολο έργο»

Έμπειρη ομάδα χαρακτήρισε τον Εθνικό Αστέρα ο Αλέκος Βοσνιάδης, σε δηλώσεις του για τον αγώνα της Τετάρτης (4/1) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

«Ο Εθνικός Αστέρας έχει μια από τις καλύτερες άμυνες φέτος, έχοντας δεχτεί μόλις τρία γκολ. Εμείς με υπομονή στο παιχνίδι μας θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε για να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο αντίπαλός μας είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην κατηγορία και αρκετά έμπειρος σε αυτό το επίπεδο, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Έχουμε δύσκολο έργο, αλλά αισιοδοξούμε για το «τρίποντο» και θα κάνουμε το παν, από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας».



Stoiximan GBL: Ο Πανιώνιος παίρνει Νικολαΐδη και Μαρούσι αποκτά Πάπας
Stoiximan GBL: Ο Πανιώνιος παίρνει Νικολαΐδη και Μαρούσι αποκτά Πάπας
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Ο Δημήτρης Ζήκος κέρδισε τη Φάρμα, έχασε την αγάπη του κοινού: Οι αντιδράσεις για τον τοξικό νικητή