«Παραδέχομαι ότι έχω κάνει λάθη»

«Παραδέχομαι ότι έχω κάνει λάθη»

Με συνέντευξη που παραχώρησε στο NovaSport FM Μαγνησίας ο Στράτος Γιδόπουλος, μίλησε για την κατάσταση στη Νίκη Βόλου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, σχολίασε αρχικά την ήττα από τη Δόξα Κρανούλα: «Η νοοτροπία που είχαμε στον αγώνα ήταν κακή με φταίχτη τον προπονητή, καθώς η ομάδα παρατάχθηκε με οκτώ αμυντικούς. Στην επίθεση δεν υπήρχε ο παίκτης κολώνα, όμως θα μπορούσε να βρει λύση χρησιμοποιώντας γρήγορους παίκτες στην επίθεση. Η Νίκη πρέπει να αγωνίζεται πάντα για τους τρεις βαθμούς και δεν μου αρέσει να τη βλέπω στον αγωνιστικό χώρο να παίζει για να μην χάσει. Παραδέχομαι ότι έχω κάνει λάθη, αλλά πιστεύω ότι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας είναι ποιοτικό σε σχέση με άλλα της κατηγορίας. Ένα άλλο πράγμα που δεν μου άρεσε είναι ότι ο κ. Χαραλαμπίδης ήθελε συγκεκριμένους παίκτες την μεταγραφική περίοδο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο νέο προπονητή της Νίκης, Βέλικο Ντόβενταν, καθώς και στη μεταγραφική περίοδο που πέρασε: «Ο κ. Ντόβενταν είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Θεωρώ πως η επιλογή του είναι η καλύτερη αυτήν τη στιγμή, καθώς έπρεπε να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του κ. Χαραλαμπίδη. Το να κάνεις αυτήν τη στιγμή κάποια μεταγραφή είναι δίκοπο μαχαίρι. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει και που έχει να αγωνιστεί από το καλοκαίρι. Όσον αφορά τον Πεντρίνιο περιμένουμε την μπλε κάρτα, ενώ πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα».

Ο Γιδόπουλος μίλησε και για το μέλλον του συλλόγου: «Ο τομέας οργάνωση πάσχει στη Νίκη, διότι δεν υπάρχουν άτομα να την αγκαλιάσουν. Δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω λόγω ενός ατόμου που έχει βάλει στόχο να διαλύσει τη Νίκη. Τέτοια ικανοποίηση δεν πρόκειται να του δώσω, διότι αν φύγω, η ομάδα θα υποβιβαστεί στη Δ' Eθνική. Φυσικά να κάποιος θέλει να πάρει την ομάδα, μπορεί, όμως με την προϋπόθεση να εγγυηθεί ότι δεν θα χάσει την κατηγορία. Εκείνο που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να κερδίσει η Νίκη στα Γιαννιτσά.



Ιστορικός Εμμανουήλ Καραλής! Πέταξε πάνω από τα 6.08μ. και έγινε Νο4 στον κόσμο
Ιστορικός Εμμανουήλ Καραλής! Πέταξε πάνω από τα 6.08μ. και έγινε Νο4 στον κόσμο
Formula 1: «Έκλεψε» την pole position από Πιάστρι και Νόρις ο Λεκλέρ
Formula 1: «Έκλεψε» την pole position από Πιάστρι και Νόρις ο Λεκλέρ
WRC: Το καλεντάρι του 2026 - Πότε είναι το Ράλι Ακρόπολις
WRC: Το καλεντάρι του 2026 - Πότε είναι το Ράλι Ακρόπολις
Ολυμπιακός: Ήταν ανώτερος, έχασε πολλές ευκαιρίες και έμεινε στο 1-1 με την Χέρενφεεν
Ολυμπιακός: Ήταν ανώτερος, έχασε πολλές ευκαιρίες και έμεινε στο 1-1 με την Χέρενφεεν
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved