Αλλάζει φιλοσοφία ο Κιλκισιακός

Αλλάζει φιλοσοφία ο Κιλκισιακός

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος του Κιλκισιακού, ο Νίκος Τζεβελέκης.

Παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του προπονητή Γιώργου Σημαιοφορίδη αλλά και φίλων της ομάδας, ο Ισχυρός άνδρας του συλλόγου, παρουσίασε τους στόχους και το σχέδιο δράσης της ομάδας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Τζεβελέκης, όπως δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου «kilkisiakos.gr».

Αλλαγή φιλοσοφίας στην ομάδα

Ο Κιλκισιακός σαφώς θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Αυτό όμως δεν εμποδίζει να δημιουργηθεί μια δυνατή και ισχυρή ομάδα με παίκτες που θα προέρχονται από το νομό Κιλκίς. Οι ομάδες δημιουργούνται, δεν αγοράζονται δήλωσε ο κ. Σημαιοφορίδης, οποίος είπε ότι έχουν ξεκινήσει δουλειά και χρειάζεται πίστη στους στόχους και υπομονή

«Φυτώριο» για τον Κιλκισιακό

Ένα σημαντικό βήμα για να αποκτήσει υποδομές η ομάδα αποτελεί η δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα αποτελείται από νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα τροφοδοτούν τον Κιλκισιακό. Η ομάδα αυτή θα είναι ο Μέγας Αλέξανδρος, παλιό ιστορικό σωματείο του Κιλκίς που ενεργοποιείται και πάλι και θα λειτουργεί υπό την σκέπη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κιλκισιακού. Προπονητής θα είναι ο έμπειρος τεχνικός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού και άλλων ομάδων Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα εκτελεί και χρέη βοηθού προπονητή του κ. Σημαιοφορίδη. Πρόκειται για μια σημαντική προσπάθεια που αν ευοδωθεί μόνο θετικά αποτελέσματα έχει να επιδείξει ενώ η διοίκηση εγγυήθηκε για τις προϋποθέσεις επιτυχίας του εγχειρήματος.

Αδήριτη ανάγκη η ολοκλήρωση των αθλητικών έργων

Ο κ. Τζεβελέκης αναφέρθηκε στην καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του έργου της κερκίδας με το σκέπαστρο στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, όπου δυσκολεύει την προσέλευση του κόσμου ενώ αναφέρθηκε ότι έχουν γίνει κάποια βήματα για την ολοκλήρωση του αθλητικού κέντρου του Κιλκισιακού στο Σταυροχώρι (περίφραξη, αποδυτήρια, γήπεδο) αλλά ενταθούν οι πιέσεις για την τελική του δημιουργία.

Απολογισμός της χρόνιας

Ο πρόεδρος της ομάδας έκανε και ένα μικρό απολογισμό για την σεζόν που πέρασε, τονίζοντας ότι δεν επιτεύχθηκαν οι στόχοι που τέθηκαν, υπήρχε ένας υπέρμετρος ενθουσιασμός αλλά και απειρία και φυσικά τα λάθη του παρελθόντος δεν θα επαναληφθούν..

Κυκλοφορούν τα διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας θα κυκλοφορήσουν από την Δευτέρα 26 Ιουλίου και θα είναι στην ίδια τιμή με πέρσι, δηλαδή 50 ευρώ.



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved