Κίνδυνος για Τσιτσαρίτο

Κίνδυνος για Τσιτσαρίτο

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα δείξει υπομονή σχετικά με την περίπτωση του Τσιτσαρίτο, ο οποίος υπέστη διάσειση κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ.

Άλλωστε είναι γνωστό, πως οι διασείσεις αποτελούν σημαντικό «πρόβλημα» σε όλα τα επίπεδα του αθλητισμού, με τις συνέπειες να αποκαλύπτονται ολοκληρωτικά τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τον 69χρονο τεχνικό, λοιπόν, ο 23χρονος επιθετικός θα χάσει τουλάχιστον το φετινό Community Shield:

«Χτυπήθηκε στο πάνω μέρος του κεφαλιού από μία μπάλα. Στο ξενοδοχείο ήταν φανερά επηρεασμένος, αφού είχε πονοκεφάλους συνεχώς. Υποβλήθηκε στις σχετικές ακτινογραφίες και στην συνέχεια ενσωματώθηκε στην αποστολή.

Οι διασείσεις δεν είναι ευχάριστες και απαιτούν μεγάλη περίοδο αποθεραπείας. Δεν θα βιαστούμε. Θα τον επαναφέρω μονάχα όταν δώσουν το ΟΚ οι ιατροί».

Εν τω μεταξύ, μέλος της ιατρικής ομάδας της Σίβας Γουαδαλαχάρα, πρώην ομάδα του Τσιτσαρίτο, δήλωσε πως ο χαρισματικός επιθετικός είχε πολλές αντίστοιχες ενοχλήσεις σε μικρότερη ηλικία. Αν ισχύει αυτή η αποκάλυψη, τότε η συγκεκριμένη περιπέτεια του Μεξικανού παίρνει νέες διαστάσεις.



Ρόμαν Γιάρεμτσουκ: Άγριο ξέσπασμα - «Είναι ντροπή»
Ρόμαν Γιάρεμτσουκ: Άγριο ξέσπασμα - «Είναι ντροπή»
Euroleague, Φενέρμπαχτσε: Τέλος ο Ουίλμπεκιν
Euroleague, Φενέρμπαχτσε: Τέλος ο Ουίλμπεκιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός 94-101: Τα highlights του ντέρμπι στο Telekom Center Athens
Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός 94-101: Τα highlights του ντέρμπι στο Telekom Center Athens
Ολυμπιακός: Εξετάσεις για Τζόουνς
Ολυμπιακός: Εξετάσεις για Τζόουνς
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved