Άρης – Μαρκό 1-0: Ένα αυτογκόλ του έδωσε την πρώτη νίκη (Videos)

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δυσκολεύτηκε κόντρα στο κλαμπ της Super League 2, με το αυτογκόλ του Σμάλη να δίνει τελικά τους τρεις βαθμούς. 

Άρης – Μαρκό 1-0: Ένα αυτογκόλ του έδωσε την πρώτη νίκη (Videos)

Ο Άρης πήρε τη νίκη που ήθελε, η Μαρκό όμως κέρδισε τις εντυπώσεις. Τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, αλλά ακόμη κι έτσι το 1-0 με αυτογκόλ του Σμάλη, δείχνει τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι Θεσσαλονικείς απέναντι στο σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη, πήραν την πρώτη τους νίκη στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας και ανέβηκαν στους 4 βαθμούς. H Μαρκό από την άλλη, έμεινε στον 1 βαθμό.

To μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ήρθε στο 63ο λεπτό. Ο Κουαμέ έκανε την προσπάθεια και τελικά ο Σμάλης άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, όταν ο Γιόχανσον σούταρε στο 14’ και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Βέλιο.

Ο Γρηγορίου έκανε τριπλή αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους κι αυτό λέει τα πάντα για την εικόνα του Άρη στο πρώτο 45λεπτο. Πριν το γκολ των «κίτρινων», ο Μορόν είχε καλή στιγμή στο 60’.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Γκαρέ σε φάση όπου υπήρξε υπόδειξη για οφσάιντ. Κι έτσι το ματς ολοκληρώθηκε στο 1-0, με τους φιλάθλους να το ξεχνούν γρήγορα.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κίτρινες: Πετρίς – Αλεξόπουλος, Μίλερ.

ΑΡΗΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βέλιο, Πετρίς, Φαμπιάνο (46’ Σούταλο), Τιάμ, Χαρούπας (80’ Παπασαραφιανός), Βοριαζίδης, Μπασίρου (57’ Μορόν), Παλάσιος (46’ Γκαρέ), Κουαμέ, Μπουσαΐντ, Μιρ (46’ Μάνου).

ΜΑΡΚΟ (Σούλης Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Κοπανίδης, Σμάλης, Στάμου, Ντέτλερ (67’ Μπετσίροβιτς), Κωνσταντακόπουλος, Οικονομίδης (67’ Μεντόζα), Μιλόγεβιτς (75’ Παυλίδης), Νεκούλ (59’ Μίλερ), Γιόχανσον (59’ Μπουσάι), Αλεξόπουλος.

COMMENTS