Ενδιαφέρον για Τααράμπτ
Η Ατλέτικο Μαδρίτης προστέθηκε στην λίστα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αμπέλ Τααράμπτ, με τις φήμες να θέλουν τον μάνατζερ του παίκτη να βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα.
Ο 22χρονος άσος αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στην Championship συμβάλλοντας τα μέγιστα για να προβιβαστεί η Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς πετυχαίνοντας 19 τέρματα και μοιράζοντας 23 ασίστ σε 44 παιχνίδια.
Για τον Μαροκινό άσο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Παρί Σεν Ζερμέν, με τις φήμες να αναφέρουν πως υπάρχει επίσημη πρόταση από τους Παριζιάνους για τον παίκτη, ωστόσο η AS κάνει λόγο για κινητικότητα στην Ατλέτικο για τον 22χρονο μέσο.
Το ρεπορτάζ των Ισπανών αναφέρει πως ο μάνατζερ του παίκτη συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Χοσέ Καμινέρο ενώ για την παραχώρηση του Κουίνς Παρκ ζητάει περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ.