Αισιόδοξος ο Κονέ

Αισιόδοξος ο Κονέ

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μετακίνηση του Παναγιώτη Κονέ από την Μπρέσια στην Λάτσιο, ωστόσο ο Έλληνας μέσος δεν χάνει τη πίστη του για την μεταγραφή.

Στα ιταλικά Μέσα μίλησε ο Παναγιώτης Κονέ, σχετικά με το μέλλον του και την πιθανή μεταγραφή του στην Λάτσιο από την Μπρέσια. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, χαρακτήρισε μεγάλη ευκαιρία το να αγωνιστεί σε μία ομάδα όπως αυτή της Ρώμης.

«Είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ στη Λάτσιο. Είμαι χαρούμενος που το όνομά μου συνδέεται με την ομάδα αυτή και το ενδιαφέρον της με ωθεί να τα πάω ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Το θέμα χειρίζονται οι διοικήσεις και ο μάνατζέρ μου. Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα έχω καλά νέα», δήλωσε ο Κονέ και πρόσθεσε:

«Η Λάτσιο θα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Είναι μία κορυφαία ομάδα. Παρακολούθησα την πορεία της φέτος και φάνηκε να έχει ένα συμπαγές σύνολο στο γήπεδο με πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Ερνάνες, ο Ματουζάλεμ και ο Σάρατε. Είναι μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Είμαι βέβαιος πως η Λάτσιο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα κάνει σπουδαία πράγματα. Ο σύλλογος δείχνει να έχει σαφές πλάνο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καριέρα του μέχρι στιγμής στον χώρο του ποδοσφαίρου. «Έφυγα από τα Τίρανα με την οικογένειά μου στα τέσσερά μου χρόνια. Στα 17 κλήθηκα για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα. Ακολούθως έπαιξα σε Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Ηρακλή, ενώ πέρασα και από τη Λανς στη Γαλλία. Στην Ιταλία με έφερε ο Τζιανλούκα Νάνι, ο τεχνικός διευθυντής της Μπρέσια. Με είχε δει πολλές φορές με την εθνική Ελπίδων και αποφάσισε να με πάρει στην Ιταλία. Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις του κέντρου, όπως έκανα και στην Μπρέσια. Είμαι ένα τυπικό οκτάρι, με περισσότερες επιθετικές αρετές παρά αμυντικές», κατέληξε ο Έλληνας διεθνής.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved