Απειλεί με μηνύσεις ο Αρφάνης

Απειλεί με μηνύσεις ο Αρφάνης

Ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Ηλιούπολη με δήλωσή του υποστήριξε ότι δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Παρακολουθώντας με προσοχή τα τεκταινόμενα των τελευταίων 24ωρων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου κι αισθάνομαι κατάπληξη, απέχθεια αλλά και οργή, εξαιτίας της υποτιθέμενης δημοσιευμένης εμπλοκής μου σε παράνομες δραστηριότητες, δηλώνω δια της πληρεξούσιας δικηγόρου μου Ευαγγελίας Μουλακάκη, τα κάτωθι:

1) Την ιδιότητά μου ως κατηγορούμενος, πληροφορούμαι μόνο από τα ΜΜΕ, καθώς τόσο οι διωκτικές, όσο και οι εισαγγελικές αρχές, στων οποίων τη διάθεση βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, δεν με έχουν ενοχλήσει για οποιονδήποτε λόγο και αιτία.

2) Η απαράδεκτη διαπόμπευση του ονόματός μου και η συνεπακόλουθη προσβολή της προσωπικότητάς μου, αφορούν στην καθόλα νόμιμη συμβολή μου με την ιδιότητα του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Ηλιούπολη, για τη νόμιμη αμοιβή του κ. Γιάχου και γενικότερα της διαιτησίας στον αγώνα ΠΑΕ Ηλιούπολη-ΠΑΕ Εθνικός ΑΟ Μάνης. Όπως θα πρέπει να είναι σε όλους γνωστό, σύμφωνα με τον κανονισμό το γηπεδούχο σωματείο καλύπτει το προβλεπόμενο από τον κανονισμό εξοδολόγιο των διαιτητών πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ειδάλλως ο αγώνας δεν πραγματοποιείται και ο διαιτητής κλείνει το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα του γηπεδούχοι.

Τα ανωτέρω αποδεικνύονται πλήρως από την επισυναπτόμενη οικονομική εκκαθάριση του αγώνα από την ΕΕΠ Β’-Γ’ Εθνικής, στην οποία αναφέρονται αναλυτικότατα και διεξοδικά τα κονδύλια τα οποία εκ του νόμου απαιτήθηκαν για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Με πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό και με απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, εκ των προτέρων και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, δηλώνω προς πάσα κατεύθυνση ότι ουδόλως εμπλέκομαι σε οποιουδήποτε είδους παράνομη δραστηριότητα. Υπενθυμίζω δε ότι επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου προκειμένου να διαφυλάξω την προσωπική μου τιμή και επαγγελματική σταδιοδρομία».

 



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved