Δάκρυσε ο Μουρίνιο για τον Ζόρζε Κόστα: «Έχασα κομμάτι του παρελθόντος μου»
Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του Φέγενορντ – Φενέρμπαχτσε, δε γινόταν να μην αναφερθεί στο θάνατο του ιστορικού αρχηγού της Πόρτο.
Το όνομα του Ζοζέ Μουρίνιο «χτίστηκε» στην Πόρτο αρχές της δεκαετίας των 00s. Τότε αρχηγός των «δράκων» ήταν ο Ζόρζε Κόστα. Η σχέση των δύο ήταν δυνατή και ο θάνατος του 53χρονου που ήρθε τόσο ξαφνικά, έχει σοκάρει και γεμίσει θλίψη τον «special one».
Τα τραγικά νέα τον βρήκαν στην Ολλανδία, όπου η Φενέρμπαχτσε θα αγωνιστεί κόντρα στην Φέγενορντ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Μουρίνιο δε γινόταν να μην αναφερθεί στον αιώνιο αρχηγό του.
Μάλιστα έδειξε την ψυχολογική του κατάσταση, καθώς την ώρα που μιλούσε δάκρυσε και με δυσκολία κρατιόταν για να μην ξεσπάσει σε λυγμούς.
Χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Έχασα ένα κομμάτι του παρελθόντος μου. Είμαι τρομερά λυπημένος, αλλά τώρα είμαι εδώ. Αν μπορούσε να μου μιλήσει τώρα θα μου έλεγε “κάνε τη συνέντευξή Τύπου. Παίξε το παιχνίδι αύριο, πάρε τη νίκη και ξέχνα ό,τι συνέβη σε εμένα”. Έτσι ήταν ο Ζόρζε, οπότε αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Θα κάνω τη δουλειά μου σήμερα και αύριο και μετά θα θρηνήσω».