Ο Πιλάβιος είχε άγνοια

Ο Πιλάβιος είχε άγνοια

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Channel 9» και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πώς λειτουργεί το Στοίχημα».

O πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μίλησε για το σκάνδαλο των «στημένων αγώνων» αλλά και για τη δημοσιοποίηση των τηλεφωνικών συνομιλιών του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πιλάβιος:


«Όπως αποδεικνύεται πήραμε τη σωστή απόφαση να κλείσουμε την ομοσπονδία για να αντιμετωπίσουμε μαζί με το κράτος τα προβλήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα γεγονότα μας δικαιώνουν έστω κι αν δεν φανταζόμασταν τέτοιες αποκαλύψεις».

Για την συνομιλία του με τον Αχιλλέα Μπέο:

«Οταν μπήκα στην ΕΟΠΕ όλοι αυτοί οι άνθρωποι υπήρχαν στο ποδόσφαιρο και για αυτό συνομιλούσα μαζί τους. Οταν λέμε συνομιλούσα δεν εννοούμε κάτι περισσότερο. Υπάρχουν άπειροι διάλογοι που έχουν γίνει από το τηλέφωνο. Προσπαθώ να αντιμετωπίσω ιδιαίτερες καταστάσεις, δύσκολους ανθρώπους, να κρατήσω ισορροπίες και παράλληλα να κάνω και τη δουλειά μου στο πλαίσιο των καθηκόντων μου. Για το sms που δημοσιοποιήθηκε ο κύριος Μπέος μου γράφει «σήκωσε το» γιατί προφανώς με καλεί και δεν σηκώνω το τηλέφωνο. Η αγωνία μου, όμως, είναι άλλη. Με την δημοσιοποίηση κάποιων διαλόγων γίνεται αποδόμηση της ουσίας της υπόθεσης. Δεν έχει σημασία τι λέγεται σε μια τηλεφωνική συνδιάλεξη εάν δεν εκτιμηθεί ο χρόνος συνομιλίας, το τόπος, ποιοι άλλοι είναι μπροστά κλπ. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι που πήγε ο πακτωλός των χρημάτων που χάθηκαν μέσω του Στοιχήματος»

Για τα «στημένα»:

«Εξαρτάται πως εννοούμε στήνω ένα παιχνίδι. Προσωπικά δεν ντρέπομαι να πω πως δεν γνώριζα πως λειτουργεί το Στοίχημα. Με την πίεση των γεγονότων θέλησα να δω τι γίνεται και έκανα την έρευνα μου. Έκανα τις εκτιμήσεις μου τις οποίες και έχω καταθέσει στη δικαιοσύνη».

Υπάρχει κίνδυνος να μην ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της σεζόν 2011-12;

«Για να γίνει αυτό πρέπει να μην λειτουργήσουν οι Επιτροπές. Σίγουρα πρέπει να γίνει πρώτα εκκαθάριση και μετά να αποφασίσουμε. Την προσεχή Παρασκευή υπάρχει ΔΣ που θα συζητήσουμε όλα τα ενδεχόμενα».

Για πιθανό αποκλεισμό των ομάδων από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα:

«Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση της ΟΥΕΦΑ εφόσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Η ΕΠΟ δεν μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση».

Για την Εθνική ομάδα και την εμπλοκή της στο σκάνδαλο των «στημένων» είπε:

«Δεν θέλω να πιστεύω και δεν έχω ενδείξεις πως έχει εμπλακεί η Εθνική Ανδρών».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved