Αυτός είναι ο οπαδός της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε από χούλιγκανς - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Αυτός είναι ο οπαδός της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε από χούλιγκανς - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Ο νεαρός οπαδός δέχτηκε σωρεία χτυπημάτων από μαχαίρι στο σώμα του ενώ όταν έπεσε αιμόφυρτος οι χούλιγκαν των Κροατών τον χτυπούσαν στο κεφάλι.

Ήταν μια επίθεση που ήθελε να αφήσει πίσω της νεκρό. Έτσι και έγινε. Το βράδυ της 7ης Αυγούστου «βάφτηκε» με αίμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με έναν οπαδό της ΑΕΚ να χάνει τη ζωή του χτυπημένος από μαχαίρι χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο οπαδός της ΑΕΚ δέχτηκε μαχαιριά σε αρτηρία στο μπράτσο και του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία. Ο τραυματισμός ήταν μοιραίος και προκάλεσε το θάνατό του, λίγο μετά στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Ο Μιχάλης K., όπως ήταν το όνομα του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή «βυθίζοντας» στο πένθος φυσικά την οικογένειά του, αλλά και όλοι την οικογένεια της ΑΕΚ.

Νέα Φιλαδέλφεια: Στα social media κυκλοφορούσαν βίντεο με την «επέλαση» των χούλιγκαν στην Εθνική

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ στα επεισόδια έξω από το «OPAP Arena», τα οποία έγιναν μετά από επιδρομή χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, οι οποίοι έφτασαν ανενόχλητοι στην Ελλάδα διασχίζοντας ανενόχλητοι τα... μισά Βαλκάνια!

Οι Κροάτες χούλιγκαν διέσχισαν τρεις χώρες (Κροατία, Σερβία, Σκόπια), περνώντας τα σύνορα χωρίς καμία όχληση από τις Αρχές, έφτασαν στην Ελλάδα και αφού διέσχισαν όλη τη χώρα βρέθηκαν έξω από το «OPAP Arena», σκορπίζοντας τον θάνατο.

Χιλιομετρικά, μιλάμε για μια απόσταση 1.480 χιλιομέτρων, κάτι το οποίο προκαλεί τεράστια ερωτήματα καθώς είναι αδύνατον να πέρασε απαρατήρητη μια τέτοια μετακίνηση από συνοριακούς σταθμούς αλλά και διόδια.

Μάλιστα, στα social media από νωρίς υπήρχαν video τα οποία έδειχναν το κομβόι των οπαδών της Ντινάμο, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. δεν είχε προβλέψει το αιματοκύλισμα που θα συνέβαινε στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Αξίζει να σημειωθεί πως η UEFA είχε χαρακτηρίσει το παιχνίδι «υψηλού κινδύνου», όπως άλλωστε και εκείνο του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ, και για τον λόγο αυτό είχε απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων στα συνολικά τέσσερα παιχνίδια.

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η Ελληνική Αστυνομία παραδέχθηκε ότι υπήρχαν και Έλληνες συνεργοί στη χθεσινοβραδινή (07/08) επίθεση οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, από την οποία σκοτώθηκε ένας οπαδός της ΑΕΚ και τραυματίσθηκαν ακόμη εννέα.

Τα επεισόδια που προκλήθηκαν έξω από την OPAP Arena – «Αγιά Σοφιά» χθες το βράδυ (07/08) πραγματοποιήθηκαν με συμμετοχή και Ελλήνων χούλιγκαν, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία τονίσθηκε ότι πλέον, ο αριθμός των συλληφθέντων ανέρχεται σε 98.

Στα επεισόδια πρωταγωνίστησαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που είχε ανακοινωθεί εν όψει του σημερινού (08/08) παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον κροατικό σύλλογο, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι 98 συλληφθέντες για τα δολοφονικά επεισόδια κατηγορούνται –αρχικά– για παραβίαση των διατάξεων του νόμου περί Αθλητικής, ενώ, δεν αποκλείεται για ορισμένους από αυτούς η κατηγορία να «βαρύνει», δεδομένου ότι υπάρχει νεκρός από τα επεισόδια.



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved