Ανακοίνωσε Μαρβό η Νιούκαστλ
Παίκτης της Νιούκαστλ θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Γάλλος μέσος, Σιλβέν Μαρβό όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι «καρακάξες».
Ο Μαρβό έφτασε μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφού οι φήμες θέλουν τους «ρεντς» να «κόβουν» τον παίκτη στης ιατρικές εξετάσεις.
Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχασε την ευκαιρία και κινήθηκε αστραπιαία για τον Μαρβό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ρεν, ομάδα από την οποία ξεκίνησε και την καριέρα του.
«Είναι σπουδαίο που αποκτήσαμε τον Σιλβέν, τον οποίο ήθελαν πολλές ομάδες. Δεν είναι γνωστός σε πολλούς από τους οπαδούς μας, αλλά είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Γενικά αποκτήσαμε δυο πολύ καλούς παίκτες σε δυο μέρες», δήλωσε ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου.