Οι σχέσεις με τη Σπόρτινγκ, ο επαγγελματίας Μπερνάρ και τι ακολουθεί

Οι σχέσεις με τη Σπόρτινγκ, ο επαγγελματίας Μπερνάρ και τι ακολουθεί

Μεταγραφικές εξελίξεις με τις μέρες να περνούν και τις ανάγκες να μεγαλώνουν για τις ομάδες μας που φουλάρουν, με τον «Μαρτυριάρη» να είναι ξανά εδώ πριν την τελική ευθεία.

*Και πάρε και δώσε ο Παναθηναϊκός με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πήρε Σπόραρ πουλά Αλεξανδρόπουλο. Έχει φτιαχτεί καλή σχέση εκεί. Να την κρατήσουμε επειδή οι Πορτογάλοι πάντα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον στις μεταγραφές. Φανταστείτε πως ο Σπόραρ που ήρθε για να κάνει διαφορά, σε αυτούς ουσιαστικά δεν υπολογιζόταν.

*Το «ψήνει» ο Παναθηναϊκός πάντως. Θέλει κάτι ακόμη εντυπωσιακό. Δύο χαφ ψάχνει, μην περιμένετε να είναι ίδιου επιπέδου. Ο ένας περισσότερο συμπληρωματικός. Ο άλλος όμως, απ’ αυτούς που λέμε έρχεται και παίρνει τη φανέλα σπίτι. Αν συνδυαστεί με καλό όνομα, τόσο το καλύτερο.

*Μπερνάρ καλή ώρα. Ο Βραζιλιάνος μια και τον αναφέραμε, έχει τεράστια φιλοδοξία. Ακόμη δεν έχει κλείσει τα 30 λογικό είναι. Εδώ μπορεί να σκέφτεται πως μέσω Παναθηναϊκού θα επιστρέψει σε κορυφαίο Πρωτάθλημα.

*Γι’ αυτό άφησε και 3,5 «χαρτιά» στα Εμιράτα. Για ένα χρόνο, ενώ εδώ θα πάρει κάτι παραπάνω για δύο χρόνια. Το λες και σημαντική διαφορά. Αλλά αν δεν ήταν φιλόδοξος, δε θα περνούσε το μεγαλύτερο διάστημα των διαπραγματεύσεων όχι για το κασέ του, αλλά τις παροχές που ζήτησε οι οποίες αφορούν αποκατάσταση, αποθεραπεία, διατροφή. Οι μεγάλοι παίκτες αυτά προσέχουν πρώτα.

*Για «δυνατό» όνομα ξέρετε πάντως ποιος το ψάχνει περισσότερο απ’ όλους; Ο Άρης. Έχει «τρέλα» ο Καρυπίδης με αυτές τις μεταγραφές. Εδώ που τα λέμε απ’ όλες τις διοικήσεις και με τα οικονομικά δεδομένα του καθενός, πάντα νικητής των μεταγραφών βγαίνει. Απλά κάποιες φορές βρίσκει δοκάρια. Αλλά συνεχίζει να παλεύει για το γκολ. Κι έχει μέρες ακόμη.

*Έχουμε δει μόνο ένα ματς μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα. Ακόμη κι έτσι πάντως, οι ψίθυροι αναφορικά με το ποιος προπονητής απ’ τους «μεγάλους» θα δει πιο εύκολα την πόρτα της εξόδου, ολοένα κι αυξάνονται. Δεν έκανε καλή προετοιμασία και προβλημάτισε λένε. Αυτοί τα λένε μην τα βάζετε μαζί μου. Όνομα μην περιμένετε, απλά μην ξαφνιαστείτε αν σύντομα σε καμιά… στραβή, έχουμε εξελίξεις.

*Έχει ανάγκες μεταγραφικές ο Ολυμπιακός. Θα πάρει μπόλικους μέχρι το τέλος της περιόδου. Άλλωστε το έχει περισσότερο ανάγκη απ’ τον καθένα. Με αγώνα κάθε εβδομάδα και φιλοδοξία στο Europa League φυσικά. Μην τον φοβάστε σε επίπεδο κούρασης όμως. Ο Κορμπεράν είναι λάτρης του rotation.

*Σε τέτοιο βαθμό που θα βάζει άλλη ενδεκάδα στην Ευρώπη κι άλλη στη Super League. Απλά για να πετύχει αυτό θέλει και το κατάλληλο ρόστερ. Ο Ολυμπιακός λύσεις έχει. Θα πάρει και περισσότερες.

*Τεράστια έκπληξη αν ο Φερνάντες δεν πάει στον ΠΑΟΚ. Καλός παίκτης, στον Βόλο ξεχωρίζει σαν τη μύγα στο γάλα. Παίζει και επιτελικός και εξτρέμ που θέλει ο «δικέφαλος». Μην ξαφνιαστείτε αν στο τέλος της σεζόν μιλάμε για την πιο επιτυχημένη μεταγραφή του καλοκαιριού. Στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον.

*Εστιάζουμε στους «μεγάλους» και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι πως το μεταγραφικό «τσουνάμι» θα γίνει απ’ τους πιο κάτω. Αυτούς που περιμένουν 1-2 αγωνιστικές να δουν πως συμπεριφέρεται η ομάδα τους στο χορτάρι και μετά να κάνουν τις κινήσεις τους. Είπαμε η μεταγραφική περίοδος λήγει 15 Σεπτεμβρίου.

*Διεθνής παίκτης το ήθελε πολύ να πάει να βρει άλλο διεθνή παίκτη στο εξωτερικό να παίξουν μαζί. Σε σημείο που σχεδόν παρακαλούσε. Τελικά δεν έγινε αυτό. Ξενέρωσε λέτε; Θα το δούμε. Ας τα προσέχουμε όλα όμως.

 



Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved