Ερμιονίδα: Επέστρεψε ο Μηλιώτης
ermionidafc.gr

Ερμιονίδα: Επέστρεψε ο Μηλιώτης

Στην Ερμιονίδα επέστρεψε και πάλι ο Βασίλης Μηλιώτης.

Την προσπάθεια της Ερμιονίδας τη νέα σεζόν θα ενισχύσει ο Βασίλης Μηλιώτης, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από αρκετά χρόνια. Ο 26χρονος αριστερός μπακ-χαφ έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, υπογράμμισε στο ermionidafc.gr: «Θα αγωνιστώ ξανά με τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας και αυτό με γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά. Οι άνθρωποι του συλλόγου με αγκάλιασαν ξανά από την πρώτη στιγμή και αυτό γεμίζει δύναμη κάθε ποδοσφαιριστή. Ξέρω ότι ο σύλλογος διακρίνεται για το οικογενειακό κλίμα και τις συνθήκες που παρέχει στους παίκτες, κάτι που είχα δει από την πρώτη φορά που έπαιξα εδώ.

Ήρθα στην ΑΕ Ερμιονίδας για να τερματίσουμε στο πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται. Εάν κοιτάς ψηλά και πιστεύεις στις δυνατότητές σου, τότε μπορείς να πετύχεις πράγματα. Φυσικά με αφοσίωση και προσήλωση στους στόχους, με σκληρή δουλειά στο γήπεδο, ενότητα και σεβασμό προς όλους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Μηλιώτη για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο Βασίλης Μηλιώτης γεννήθηκε στις 26 Φλεβάρη του 1996 και αγωνίζεται στα αριστερά της άμυνας, καλύπτοντας όλη την πλευρά. Θα φορέσει τη φανέλα του συλλόγου μας για δεύτερη φορά, έχοντας, πλέον, πολλές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, ενώ πέρυσι έπαιξε στον ΑΣ Σαντορίνης 2020.

Έχει αγωνισθεί με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας Νέων (U19), ξεκινώντας την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης. Όντας παίκτης της ομάδας της Αρκαδίας ήρθε ως δανεικός στην ΑΕ Ερμιονίδας στα μέσα της περιόδου 2014-15, όταν η ομάδα μας αγωνιζόταν στη Football League.

Τότε κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και έγινε, μάλιστα, ο πρώτος παίκτης της πρώτης ομάδας της ΑΕ Ερμιονίδας, ο οποίος πήρε κλήση για αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μαζί με τον Βασίλη Μηλιώτη, ο τότε ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας είχε καλέσει και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων της Ένωσης Χρήστο Κολλά. Στη συνέχεια έπαιξε σε Παναρκαδικό, Παναργειακό, ΑΟ Χανίων, Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Εθνικό Πειραιώς, Ιωνικό, Φωστήρα, ΑΣ Σαντορίνης 2020…

Ο Βασίλης Μηλιώτης έκανε την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας τη Δευτέρα (22/08) στο γήπεδο της Ερμιόνης, όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και να μιλήσει από κοντά με τον προπονητή Κώστα Καλογιαννίδη.

Βασίλη Μηλιώτη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved