Ολυμπιακός Βόλου: Εν αναμονή εξελίξεων για τη Γ' Εθνική

Ολυμπιακός Βόλου: Εν αναμονή εξελίξεων για τη Γ' Εθνική

Δύο είναι δεδομένα στον Ολυμπιακό Βόλου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρώτον, η ομάδα θα αγωνιστεί σίγουρα στη Γ’ Εθνική κατηγορία και δεύτερον, η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα είναι αυτή που θα «τρέξει» την ομάδα, εξασφαλίζοντας χορηγίες και χρήματα από άτομα που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν από πλευράς Ερασιτέχνη, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον επιχειρηματία, είτε εντός, είτε εκτός νομού να αναλάβει εξ ολοκλήρου τη χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και να κάνει μπροστά. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει κάνει μια σειρά από κινήσεις και επαφές με διάφορα άτομα, με στόχο να συγκεντρωθεί το ποσό που θα απαιτηθεί για να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη δηλώνουν αισιόδοξοι, ότι θα δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα, για τα δεδομένα της κατηγορίας, χωρίς πάντως να ανοίγουν τα «χαρτιά» τους. Βέβαια, οι στόχοι της ομάδας θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν και ανάλογα θα γίνει και ο σχεδιασμός της ομάδας. Θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στο ντόπιο στοιχείο, καθώς υπάρχουν παίκτες από τη Μαγνησία που μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ θα αποκτηθούν και παίκτες εκτός νομού. Όλα αυτά θα γίνουν, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το τοπίο και ολοκληρωθούν όλες κινήσεις από πλευράς διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει να δει ποιες θα είναι οι εξελίξεις και για τους διοικούντες θα πρέπει να αποτελέσει στοίχημα να επιτευχθεί και πάλι η συσπείρωση του κόσμου, ο οποίος έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα.

Μια πρώτη πληροφόρηση από τον πρόεδρο, Νίκο Τσεκούρα, αναμένεται να υπάρξει στις 8 Ιουνίου, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο ΝΟΒ για τον εορτασμό των 85 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Το τοπίο, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσει στη γενική συνέλευση, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου (θα ανακοινωθεί άμεσα η σύγκλιση από τον Ερασιτέχνη), εκεί όπου θα γίνει γνωστός και ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσει φέτος το ποδοσφαιρικό τμήμα και με ποιον ή ποιους επικεφαλής.

Να τονίσουμε, ότι στην εκδήλωση που ετοιμάζει ο Ερασιτέχνης για τα 85 χρόνια του συλλόγου, θα τιμηθούν για τις φετινές επιτυχίες τους, η ομάδα μπάσκετ κορασίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας και για την συμμετοχή της στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ, την άνοδο της στην Β’ Εθνική κατηγορία και την συμμετοχή της στο Φάινλα 4 του Κυπέλλου, ο προπονητής του τμήματος κολύμβησης Γρηγόρης Μαντάς, ο προπονητής της Άρσης Βαρών Χαράλαμπος Μπορτσέλης για τα 35 χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο.
Επίσης, θα βραβευτούν οι παλιές δόξες του Ολυμπιακού Βόλου, τα αδέλφια Θανάσης, Γιάννης και Κώστας Τριχιάς και ο Θανάσης Βογιατζάκης.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα την τιμήσει η παλιά δόξα του συλλόγου και του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Μπουντούρης. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για τα μέλη και φίλους του συλλόγου.

Πηγή: e-thessalia



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved