Τσουμάνης: Χαμός με Καλαϊτζίδη-Ευγενίου - Tα έγγραφα αποκατάστασης της υγείας του (photos)

Τσουμάνης: Χαμός με Καλαϊτζίδη-Ευγενίου - Tα έγγραφα αποκατάστασης της υγείας του (photos)

Η αντίδραση του Στράτου Ευγενίου για όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για τον αδικαχαμένο Νίκο Τσουμάνη έφερε απάντηση με ντοκουμέντα από τον έμπειρο προπονητή.

Στα... χαρακώματα βρίσκονται ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με τον Στράτο Ευγενίου μετά τα όσα αποκάλυψε ο έμπειρος προπονητής για τον αδικοχαμένο Νίκο Τσουμάνη στην τηλεοπτική «Δίκη».

Μια ημέρα μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση του Καλαϊτζίδη ήρθε η έντονη αντίδραση του μεγαλομετόχου της Τρίγλιας. Τόνισε πως όσα ειπώθηκαν εις βάρος της Τρίγλιας, στην οποία αγωνίστηκε ο εκλιπών, ήταν ψευδή και ειδικότερα το κομμάτι που αφορά στη μη κάλυψη της ομάδας όταν είχε σπάσει το χέρι του.

Ο Ευγενίου μάλιστα επιφυλάχθηκε να αποκαλύψει και πράγματα που του είχε μεταφέρει ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής αναφορικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα Πόντου προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Στράτου Ευγενίου:

Πληροφορήθηκα ότι σήμερα ένα site δημοσίευσε συνέντευξη του πρώην προπονητή του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, του Δ.Καλαϊτζίδη, η οποία αναδημοσιεύτηκε και στα άλλα sites, με αποτέλεσμα να διαβαστεί από φίλους του ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα και ως εκ τούτου να λάβει μεγάλη δημοσιότητα.

Σε αυτή την συνέντευξη, προς μεγάλη μου έκπληξη, εμπλέκεται και η ομάδα της ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας, της οποίας είμαι μεγαλομέτοχος και είναι η προηγούμενη ομάδα του Νίκου Τσουμάνη. Γιά το λόγο αυτό, είμαι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να κάνω αυτή τη δήλωση, προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να πληροφορηθούν όλοι την ακρίβεια και αλήθεια των πραγμάτων.

Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι είναι εντελώs ανακριβές και αναληθές και δη είναι ψευδές το περιεχόμενο της συνέντευξης αυτής, στο σημείο που αναφέρει ότι «δήθεν» η Τρίγλια, ως προηγούμενη ομάδα του ποδοσφαιριστή, δεν τον κάλυψε όταν είχε σπάσει το χέρι του. Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν απόλυτα καλυμμένος και δεν υπήρχε κανένα θέμα υγείας του, γιατί πλην των άλλων ήταν καλυμμένος από το ομαδικό ασφαλιστήριο το οποίο ήταν σε ισχύ για όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν σε ομάδες της FOOTBALL LEAGUE, όπως και η ΤΡΙΓΛΙΑ. Το Ασφαλιστήριο αυτό ήταν της Aσφαλιστικής Eταιρείας “Eυρωπαΐκή Πίστη” και το είχε κάνει και “επιβάλει” σε όλες τις ομάδες η διοργανώτρια αρχή, δηλαδή η Football league.

Τέλος δηλώνω ότι δεν θα ανεχθώ πλέον να βγαίνουν και να κατηγορούνε την ομάδα άνθρωποι οι οποίοι δεν νομιμοποιούνται να μιλάνε για αυτή και να την παίρνουν στο στόμα τους, χωρίς λόγο και χωρίς κανένα δικαίωμα. Εάν συνεχιστεί αυτό, θα αναγκαστώ εκ των πραγμάτων να δημοσιοποιήσω τι μου είπε ο Τσουμάνης στην πρώτη συνάντηση την οποία είχε μαζί μου, τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν ήταν να έρθει στην ομάδα από την προηγούμενη ομάδα του, και συγκεκριμένα τι μου είπε σχετικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι του, πράγμα το οποίο ειπώθηκε ενώπιον εμού και άλλων τριών ( 3 ), λίαν αξιόπιστων μαρτύρων. Άλλωστε για αυτό άφησε και τις “συμπάθειες του” και ήρθε στη Τρίγλια. Θέλω να πιστεύω ότι τελικά δεν θα χρειαστεί αυτό να γίνει.

Και σε τελευταία ανάλυση, αναφορικά με αυτούς που ισχυρίζονται ότι είχαν εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή, επισημαίνω ότι όλοι αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση ενός ποδοσφαιριστή αποδεικνύεται από τις ταμειακές πληρωμές μέσω τραπεζικού λογαριασμό. Όχι από μία υπεύθυνη δήλωση λύσης “κοινή συναινέσει” του συμβολαίου του, η οποία έγινε αναγκαστικά εκ των πραγμάτων και λόγω μη ύπαρξης του απαιτούμενου χρόνου για προσφυγή, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να πάει στη νέα του ομάδα και για να μη χάσει την μεταγραφική περίοδο.

Ολα τα παραπάνω τα επισημαίνω προς πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας. Άλλωστε όλοι έχουμε διαγράψει μία πορεία σε αυτή τη ζωή και είμαστε λίγο πολύ γνωστοί για το ήθος μας και την αξιοπιστία μας. Επίσης, θέλω να συμπληρώσω ότι είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαι με το θέμα αυτό, δεδομένου ότι πιστεύω ακράδαντα ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και καπηλεύεται το όνομα ενός ανθρώπου που έχει φύγει από την ζωή.

Ευστράτιος Ευγενίου

Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ

Η απάντηση Καλαϊτζίδη με έγγραφα!

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης που συνδεόταν με φιλική και στενή σχέση με τον αδικοχαμένο Τσουμάνη, απάντησε άμεσα στον Ευγενίου με δήλωση που έκανε στην mikriliga.com.

Δημοσιοποίησε μάλιστα και συγκεκριμένα έγγραφα που αποδεικνύουν ποιος κινήθηκε ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο χέρι το οποίο αντιμετώπιζε τότε ο Νίκος Τσουμάνης.

Η δήλωση Καλαϊτζίδη:

«Ένιωσα την ανάγκη να απαντήσω σε αυτόν τον «ηθοποιό» για τα όσα αναληθή ανέφερε στη δήλωση του. Έτσι αποφάσισα να δημοσιοποιήσω τα έγγραφα που πιστοποιούν την αλήθεια για το ποιος βοήθησε στην αποκατάσταση του προβλήματος τραυματισμού του Τσουμάνη.

Την υπόθεση ανέλαβε τότε ο εξαίρετος ορθοπεδικός κ. Μιλτιάδης Θεοδώρου και τις φυσικοθεραπείες του παίκτη ο καλύτερος απ΄ όσους γνωρίζω ο κ. Δημήτριος Ελευθεριάδης. Όπως φαίνεται και στις ημερομηνίες, ενώ ο παίκτης βρισκόταν στην Τρίγλια, άλλος ήταν εκείνος που «έτρεξε» το θέμα της υγείας του παίκτη. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Δείτε τα έγγραφα: 



«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved