Serie A: Η Σασουόλο σόκαρε τη Μίλαν μέσα στο «Σαν Σίρο»! (Videos)

Serie A: Η Σασουόλο σόκαρε τη Μίλαν μέσα στο «Σαν Σίρο»! (Videos)

Serie A: Με τον Γιώργο Κυριακόπουλο στην ενδεκάδα η Σασουόλο έκανε ανατροπή και επικράτησε 3-1 της Μίλαν εκτός έδρας – Νίκη της Μπολόνια στην έδρα της Σπέτσια.

Η Μίλαν προχωρούσε αήττητη και είχε απόσταση ασφαλείας απ’ την Ίντερ που ακολουθούσε. Μέσα σε λίγες μέρες, όλα έγιναν… σκόνη! Οι «ροσονέρι» μετά την ήττα στη Φλωρεντία, γνώρισαν ακόμη μία. Ακόμη πιο «οδυνηρή», καθώς είναι στην έδρα τους. Η Σασουόλο τους «σκότωσε» επικρατώντας 3-1!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στην ενδεκάδα τους τον Γιώργο Κυριακόπουλο, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση. Βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σε ένα θρίαμβο, καθώς έγινε η πρώτη που νικά τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» στο φετινό Καμπιονάτο.

Το ματς άρχισε καλά για τους γηπεδούχους. Μετά από κόρνερ ο Ρομανιόλι στο 21ο λεπτό πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Όπως η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τους «ροσονέρι»!

 

Μόλις τρία λεπτά μετά το γκολ των γηπεδούχων, η Σασουόλο «απάντησε». Ο εξαιρετικός Σκαμάκα με σουτ… οβίδα στο «παραθυράκι» της εστίας, έκανε το 1-1.

 

Οι φιλοξενούμενοι δε σταμάτησαν εκεί. Στο 33’ κέρδισαν κόρνερ, εκτελέστηκε, η μπάλα έφτασε στον Σκαμάκα στο ύψος του πέναλτι. Αυτός σούταρε δυνατά κι ο Κιάερ προσπαθώντας μάταια να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

 

Κι ενώ η Μίλαν άρχισε να αγχώνεται και να πιέζει μπας και φτάσει στην ισοφάριση, η Σασουόλο «χτύπησε» και πάλι. Αυτή τη φορά στο 66’. Ο Μπεράρντι έγινε κάτοχος της μπάλας, κινήθηκε εξαιρετικά στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-3!

 

Όλα τελείωσαν όταν στο 77’ ο Ρομανιόλι αποβλήθηκε κι άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Έτσι το 1-3 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τη Σασουόλο να θριαμβεύει στο Μιλάνο!

Η Μίλαν έμεινε στους 32 βαθμούς, όσους έχει και η Νάπολι στην κορυφή. Όμως οι «παρτενοπέι» έχουν ένα ματς λιγότερο, ενώ οι «ροσονέρι» νιώθουν την… ανάσα της Ίντερ πλέον που είναι στο -1. Απ’ την άλλη, η Σασουόλο έφτασε τους 18 βαθμούς και είναι 12η.

ΣΠΕΤΣΙΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 0-1

Η Μπολόνια δοκιμάστηκε στην έδρα της Σπέτσια για την 14η αγωνιστική. Η ομάδα του Μιχαϊλοβιτς, πήρε το «διπλό» με ένα γκολ-πέναλτι του Αρναούτοβιτς στο 83ο λεπτό.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 21 βαθμούς και είναι στην 9η θέση, ενώ η Σπέτσια έμεινε στους 11, όντας τέταρτη απ’ το τέλος (17η).



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved