Serie A: Οι «Έλληνες»… πλήγωσαν και τη Νάπολι! (Videos+Photos)

Serie A: Οι «Έλληνες»… πλήγωσαν και τη Νάπολι! (Videos+Photos)

Serie A: Σημαντική απώλεια για τη Νάπολι (2η στο Πρωτάθλημα) που έμεινε στο 1-1 με την Ελλάς Βερόνα στην έδρα της - Εύκολα η Λάτσιο τη Σαλερνιτάνα (3-0).

Η επετειακή φανέλα με τη μορφή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ήταν υπέροχη. Δεν ήταν και γουρλίδικη για τη Νάπολι όμως. Οι «παρτενοπέι» ήρθαν ισόπαλοι στην έδρα τους με την εκπληκτική Ελλάς Βερόνα (1-1) και πλέον κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη θέση για πρώτη φορά φέτος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 13’. Με ποιον άλλον απ’ τον εκπληκτική φέτος Τζιοβάνι Σιμεόνε! Ο γιος του Ντιέγκο, πήρε την μπάλα απ’ την εκπληκτική ενέργεια του Μπάρακ ο οποίος του γύρισε ωραία και με προβολή έκανε το 0-1.

 

Η Νάπολι αντέδρασε πολύ γρήγορα. Στο 18’ μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Φαμπιάν που έδωσε στον Ντι Λορέντζο με τον τελευταίο να σουτάρει την μπάλα κάτω απ’ τα πόδια του αντίπαλου τερματοφύλακα για το 1-1.

 

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τις επιθέσεις της Νάπολι, όντας εξαιρετικά διαβασμένοι απ’ τον Τούντορ. Στο 88’ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπέσα, ενώ πέντε λεπτά μετά αποβλήθηκε κι ο Κάλινιτς επίσης με δεύτερη κίτρινη! Αν και με 9 παίκτες, οι «Έλληνες» κράτησαν και πήραν ένα ακόμη σπουδαίο αποτέλεσμα!

Αυτή ήταν η δεύτερη γκέλα της Νάπολι στη σεζόν (δεύτερη ισοπαλία), μετά από το ματς με τη Ρόμα εκτός έδρας. Έτσι οι «παρτενοπέι» έφτασαν τους 32 βαθμούς και περιμένουν τη Μίλαν για να δουν αν θα «πέσουν» απ’ την κορυφή για πρώτη φορά φέτος. Η Ελλάς Βερόνα έφτασε στους 16 βαθμούς.

ΛΑΤΣΙΟ-ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 3-0

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Λάτσιο κόντρα στη Σαλερνιτάνα. Η ομάδα της Ρώμης που τον τελευταίο καιρό δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα, επικράτησε για την 12η αγωνιστική του Καμπιονάτο με 3-0.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε στο 31’ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Πέδρο να διευρύνει το προβάδισμα των «αετών» στο 38’. Το τελικό 3-0 ήρθε στο 69’, όταν ο Λουίς Αλμπέρτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Η Λάτσιο με τη νίκη αυτή έφτασε στους 21 βαθμούς και είναι 5η προσπερνώντας την αιώνια αντίπαλο Ρόμα. Η Σαλερνιτάνα με 7 βαθμούς είναι προτελευταία.



ΠΑΕ Ολυμπιακός: Η συγκινητική ανακοίνωση για την απώλεια της Ειρήνης Μαρινάκη
ΠΑΕ Ολυμπιακός: Η συγκινητική ανακοίνωση για την απώλεια της Ειρήνης Μαρινάκη
Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Ρουί Βιτόρια
Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Ρουί Βιτόρια
ΑΕΚ: «Σας φέρνουμε νοητά τη σπίθα από τα πάτρια εδάφη της Σαμψούντας» - Το μήνυμα Ηλιόπουλου
ΑΕΚ: «Σας φέρνουμε νοητά τη σπίθα από τα πάτρια εδάφη της Σαμψούντας» - Το μήνυμα Ηλιόπουλου
Καλάμπρια: «Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Μπενίτεθ, έχει θέληση και φιλοδοξία για κάτι σημαντικό»
Καλάμπρια: «Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Μπενίτεθ, έχει θέληση και φιλοδοξία για κάτι σημαντικό»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved