La Liga: Υποκλίθηκε η Καταλονία στη «βασίλισσα»! (video+photos)

La Liga: Υποκλίθηκε η Καταλονία στη «βασίλισσα»! (video+photos)

«Bασίλισσα» στο Clasico η Ρεάλ Μαδρίτης!

La Liga: Παίζοντας μυαλωμένα και δείχνοντας ανωτερότητα όποτε χρειάστηκε, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το Clasico μέσα στο «Καμπ Νου» επικρατώντας 2-1 της προβληματικής Μπαρτσελόνα!

Ήταν ένα Clasico που για πολλούς είχε φαβορί. Κι αυτό δικαιώθηκε. Η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε στο «Καμπ Νου» με… αέρα ανωτερότητας. Έπαιξε πιο μυαλωμένα και τελικά υπέταξε την Μπαρτσελόνα με σκορ 2-1. Σε ένα ματς που δε θύμιζε σε πολλά την αίγλη προηγούμενων ετών, όταν… χανόταν η μπάλα. Ένα τυπικό μεγάλο ντέρμπι, με νευρικότητα, όχι πολλές φάσεις και τελικά… υπόκλιση στη «βασίλισσα»!

Το μεγάλο ντέρμπι άρχισε αρκετά νευρικά. Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βρουν φάσεις για να απειλήσουν και περισσότερο προσπαθούσαν να μην απειληθούν. Ειδικά η Ρεάλ που από επιλογή φαινόταν να δίνει χώρο στην Μπαρτσελόνα για να «χτυπήσει» στην κόντρα.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 25’ για τους γηπεδούχους. Με τον Ντεστ να αστοχεί απέναντι στον Κουρτουά, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους «μπλαουγκράνα». Κι απ’ τη στιγμή που εκεί δεν ήρθε το 1-0, το έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης επτά λεπτά μετά!

Συγκεκριμένα στο 32’. Ο Αλάμπα με εκπληκτικό τρόπο έκλεψε την μπάλα κοντά στην περιοχή της Ρεάλ Μαδρίτης. Άρχισε σπριντ χωρίς την μπάλα για να βοηθήσει την αντεπίθεση. Ο Ροντρίγκο τον βρήκε ωραία ακριβώς πριν βγει οφσάιντ και με δύο κοντρόλ απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ με το αριστερό, νικώντας τον Τερ Στένγκεν! Εκπληκτική προσπάθεια και γκολ απ’ τον Αυστριακό.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, παρά τις προσπάθειες της Μπαρτσελόνα. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι δοκίμασαν να αρχίσουν πιεστικά, αλλά η Ρεάλ το περίμενε και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Δείχνοντας ικανή να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα.

Μάλιστα, στο 65’ είχε πολύ καλή φάση για δεύτερο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Μπενζεμά σταμάτησε πάνω στον Τερ Στένγκεν κι έτσι το 0-1 διατηρήθηκε, μαζί με τις ελπίδες της Μπαρτσελόνα.

Στην τελική ευθεία της αναμέτρησης, οι «μπλαουγκράνα» έδειξαν να μην έχουν ιδέες για να απειλήσουν τη «βασίλισσα» που με το υπέρ της σκορ έδειχνε να κρατά εύκολα τη νίκη…

Οι συγκινήσεις, όμως, ήρθαν στις καθυστερήσεις! Στο 3ο λεπτό η «Μπάρτσα» έχασε σημαντική ευκαιρία σε γύρισμα της μπάλας, για το οποίο ο Πικέ διαμαρτυρήθηκε έντονα για σπρώξιμο-πέναλτι! Δε δόθηκε τίποτα και στην εξέλιξη της φάσης, η Ρεάλ βγήκε στην κόντρα και έκανε το 0-2! Με τον Ασένσιο να σουτάρει από πλάγια θέση, τον Τερ Στένγκεν να διώχνει και τον επερχόμενο Λούκας Βάσκεθ με προβολή να σκοράρει!

Η Μπαρτσελόνα στο 90+7’ βρήκε γκολ με το παρθενικό του Αγουέρο. Μετά από γύρισμα του Ντεστ, ο Αργεντινός μείωσε σε 2-1. Όμως δεν υπήρχε χρόνος για κάτι άλλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε σπουδαία νίκη στο Clasico, βυθίζοντας τους Καταλανούς ακόμη περισσότερο στον προβληματισμό τους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τη νίκη της στο Clasico, έφτασε τους 20 βαθμούς σε 9 ματς (παρότι ήταν 10η αγωνιστική) και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με Σεβίλλη και Σοσιεδάδ. Η Μπαρτσελόνα έμεινε στους 15 επίσης με 9 αγώνες και βρίσκεται μόλις στην 8η θέση.



"Γατάκια εγώ γκαντέμης;" η ερώτηση του πρωθυπουργού μετά τις προκρίσεις στο Final Four!
"Γατάκια εγώ γκαντέμης;" η ερώτηση του πρωθυπουργού μετά τις προκρίσεις στο Final Four!
Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Ντόντσιτς και Ντόνοβαν σόκαραν Οκλαχόμα και Βοστώνη
Ντόντσιτς και Ντόνοβαν σόκαραν Οκλαχόμα και Βοστώνη
Ολυμπιακός: Τα έσοδα της πορείας μέχρι τον τελικό - Πόσα θα πάρει αν κατακτήσει το Conference League
Ολυμπιακός: Τα έσοδα της πορείας μέχρι τον τελικό - Πόσα θα πάρει αν κατακτήσει το Conference League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved