Νίκος Τσουμάνης: Ξέσπασμα - βόμβα για το θάνατό του - «Ένα σάπιο σύστημα...»

Νίκος Τσουμάνης: Ξέσπασμα - βόμβα για το θάνατό του - «Ένα σάπιο σύστημα...»

Νίκος Τσουμάνης: Ξέσπασε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Αργύρης Μπαρέττας με αφορμή το άδικο χαμό του 31χρονου άσου.

«Βόμβες» εξαπέλυσε ο Αργύρης Μπαρέττας με αφορμή τον άδικο χαμό του Νίκου Τσουμάνη.

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης με ποστάρισμά του ξέσπασε για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ήταν καταγγελτικός.

«Ανεβοκατεβάζουν ομάδες για να κάνουν θελήματα ώστε να συγκαλύψουν το σάπιο αυτό σύστημα και να βγάλουν φράγκα», ανέφερε μεταξύ άλλων στα social media.

Αναλυτικά το ποστάρισμά του Μπαρέτα που έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Καβάλα, Ηρακλή, Πανσερραικό, Σπάρτη, Ηρόδοτο, Ιάλυσο:

«Έπρεπε να φύγει ένα νέο παιδι τόσο άδικα με τέτοιο τραγικό θάνατο περνώντας το δικό του γολγοθά κάθε μέρα με το τέρας της κατάθλιψης για να αρχίζει να γίνεται λόγος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούμε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Τόσα χρόνια το κράτος, οι αρμόδιες αρχές, οι μικροαπατεώνες που λέγονται πρόεδροι ομάδων παίζουν με τις ζωές παιδιών που θυσίασαν τα πάντα για να κυνηγήσουν το παιδικό τους όνειρο και το χάρισμα που τους έδωσε ο θεός. Κανονικά θα ήμασταν ευλογημένοι, αλλά οχι στην Ελλάδα, την χωρα της διαφθοράς και της μιζέριας.

Αντ αυτού ζούμε στα όρια της φτώχειας, ομάδες μας χρωστάνε λεφτά με προέδρους που απλα την έκαναν όπως ο Σπύρος λουης. Θυσιάσαμε τα καλύτερα μας χρόνια, τα Σαββατοκύριακα μας, ψυχικά και σωματικά ενώ οι έφηβοι και αργότερα ενηλικες φίλοι μας διασκεδάζανε. Συν τοις αλλοις η δεύτερη κατηγορία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα 6/10/2021.

Ανεβοκατεβάζουν ομάδες για να κάνουν θελήματα ώστε να συγκαλύψουν το σάπιο αυτό σύστημα και να βγάλουν φράγκα. Οι μισές ομάδες δεν έχουν αδειοδότηση για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών, πράγμα που ήδη τίθεται θέμα ηλικιακού ρατσισμού καθώς ρίχνουν στον γκρεμό τους ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας λες και σταματάει το ποδόσφαιρο στα 25.

Βέβαια στην Ελλάδα μέχρι τα 22 είσαι ταλέντο αλλά πάνω τα 25 δεν κάνεις για ποδόσφαιρο εκτός και αν είσαι ξένος που αυτομάτως σε κάνει καλύτερο ποδοσφαιριστή. Τέλος πάντων κάποιος έπρεπε να τα πει όποτε πήρα το θάρρος να το κάνω εγώ».

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή αποκαλύφθηκε πως τρεις ομάδες χρωστούσαν στον Νίκο Τσουμάνη, ενώ η Κίνηση Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών για τα χρέη των ΠΑΕ απέστειλε επιστολή - πρόσκληση, σ’ όλους τους φορείς του ελληνικού αθλητισμού και ποδοσφαίρου για να βοηθήσουν όσους παίκτες είναι στην ίδια κατάσταση.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved