Άστραψε και βρόντηξε ο Λεονάρντο: «Ντου» στη Ρεάλ για το θέμα Εμπαπέ! (Photos)

Άστραψε και βρόντηξε ο Λεονάρντο: «Ντου» στη Ρεάλ για το θέμα Εμπαπέ! (Photos)

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε με σκληρά λόγια για το θέμα Εμπαπέ: «Λάθος και παράνομο αυτό που κάνει η Ρεάλ»!

Το θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ… καίει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη αυτές τις μέρες. Η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Η πρόταση των 160 εκ. ευρώ που έκανε η Ρεάλ για την απόκτησή του, απορρίφθηκε. Το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Λεονάρντο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, παραχώρησε συνέντευξη για το θέμα Εμπαπέ. Και μίλησε με σκληρά λόγια για τους Μαδριλένους! Κάνοντας ανοιχτά λόγο για παράνομη και λανθασμένη τακτική. Τονίζοντας, μάλιστα, πως ο σκοπός της είναι να εισπράξει αρνητική απάντηση και να πάρει ελεύθερο τον παίκτη σε ένα χρόνο.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η Παρί θέλει να ανανεώσει τον Εμπαπέ, αλλά αν ο ίδιος θέλει να φύγει θα το κάνει μόνο με τους όρους των Παριζιάνων. Θυμίζοντας, μάλιστα, πως ο Κιλιάν έχει υποσχεθεί πως δε θα φύγει απ’ τη Γαλλία ως ελεύθερος!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Λεονάρντο:

«Η θέση μας πάντα ήταν να κρατήσουμε τον Κιλιάν, να τον ανανεώσουμε. Ακόμη και τώρα αυτός είναι ο στόχος μας. Κάναμε δύο σημαντικές προσφορές στον παίκτη. Θέλαμε να του αποδείξουμε πως είναι σημαντικός παίκτης στο επίκεντρο του πρότζεκτ, αλλά όχι πάνω απ’ αυτό.

Η Ρεάλ έχει στρατηγική να της πούμε όχι, να δείξει πως προσπάθησε με κάθε τρόπο και να περιμένει ένα χρόνο να τον αποκτήσει χωρίς χρήματα. Η Ρεάλ συμπεριφέρθηκε έτσι και πριν δύο χρόνια, είναι λάθος, παράνομο επειδή προσέγγισαν τον παίκτη. Μη αποδεκτό από εμάς. Έφτασε πρόταση ένα χρόνο πριν το τέλος του συμβολαίου του και μια εβδομάδα πριν το τέλος των μεταγραφών. Θέλουν μια άρνηση για να δείξουν στον Κιλιάν πως προσπάθησαν και να αρχίσουν επαφές του χρόνου.

Αρνηθήκαμε την προσφορά προφορικά. Δεν κρατάμε κανέναν πίσω. Αν κάποιος θέλει να φύγει και οι όροι μας συμφωνούν, θα το δούμε. Δημιουργήσαμε ένα όνειρο με τους παίκτες αυτό το καλοκαίρι, δε θέλουμε να αφήσουμε κανέναν να το καταστρέψει. Μέρος αυτών των χρημάτων θα πάει στη Μονακό, οπότε καταλαβαίνετε πως η προσφορά δεν είναι σημαντική.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω νούμερα, αλλά είναι γύρω στα 160 εκ. που μου λέτε. Λιγότερα απ’ όσα πληρώσαμε γι’ αυτόν. Αλλά κυρίως είναι ο τρόπος που ενεργεί η Ρεάλ που δε μας αρέσει.

Ο Κιλιάν θέλει να φύγει. Για μένα είναι ξεκάθαρο. Αν η Ρεάλ κάνει πρόταση, μοιάζει ξεκάθαρο. Δεν μπορούμε τελευταία εβδομάδα μεταγραφών να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Αν θέλει να φύγει, δε θα τον κρατήσουμε πίσω, αλλά με τους δικούς μας όρους.

Με τον Κιλιάν έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Συνεχώς μας λέει πως δε θα φύγει απ’ το κλαμπ ως ελεύθερος. Δεν ανοίξαμε ποτέ την πόρτα στην αποχώρησή του. Δεν έχουμε πλάνο να μιλήσουμε με τη Ρεάλ ξανά. Είμαστε ξεκάθαροι: Θέλουμε να ανανεώσουμε τον παίκτη. Αν δε γίνει δε θα τον αφήσουμε να φύγει με όσα δώσαμε».



Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved