Serie A: Ματσάρα στο «Μαπέι» κι απώλεια για Αταλάντα, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις η Νάπολι!

Serie A: Ματσάρα στο «Μαπέι» κι απώλεια για Αταλάντα, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις η Νάπολι!

Serie A: Ο… χαμός για την έξοδο στο Champions League στην Ιταλία μετά την ισοπαλία της Αταλάντα στη ματσάρα με τη Σασουόλο-Σοκ για τη Νάπολι που ισοφαρίστηκε στο 90+4’ απ’ την Κάλιαρι!

Οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές θα είναι γεμάτες αγωνία αναφορικά με το ποιες ομάδες θα πάρουν εισιτήριο για το Champions League μέσω του Ιταλικού Πρωταθλήματος! Η 34η αγωνιστική δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο αλλά το κάνει ακόμη πιο θολό! Ειδικά μετά την ισοπαλία της Αταλάντα στην έδρα της Σασουόλο (1-1)! Την οποία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η Νάπολι!

Στο «Μαπέι» η Σασουόλο φιλοξένησε την Αταλάντα. Σε μια αναμέτρηση άκρως χορταστική για τους ποδοσφαιρόφιλους καθώς τα είχε όλα εκτός από νικητή! Γκολ, αποβολές, χαμένο πέναλτι!

Η ομάδα του Μπέργκαμο αναγκάστηκε να μείνει με 10 παίκτες όταν ο τερματοφύλακάς της, Γκολίνι, αποβλήθηκε στο 22ο λεπτό! Φέρνοντας και τη γρήγορη αλλαγή φυσικά για την ομάδα του Γκασπερίνι.

Παρ’ όλα αυτά η Αταλάντα μπήκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Γκόσενς στο 32’! Και το 0-1 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου αντέδρασε στο 52’ και με πέναλτι του Μπεράρντι έκανε το 1-1! Έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησε να κάνει την ανατροπή.

Στο 75’, όμως, ο Μαρλόν αποβλήθηκε αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη και συγχρόνως η Αταλάντα κέρδισε πέναλτι! Ο Μουριέλ στο 77’ είχε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, αλλά δεν τα κατάφερε… χαρίζοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι κι έτσι η Αταλάντα… στραβοπάτησε στην δύσκολη έδρα της Σασουόλο. Η ομάδα του Μπέργκαμο έχει πλέον 69 βαθμούς, όσους και η Μίλαν! Ακολουθεί με 67 η Νάπολι και 66 η Γιουβέντους που αγωνίζεται στην έδρα της Ουντινέζε.

Η Σασουόλο απ’ την άλλη, έφτασε τους 53 και είναι 8η δύο βαθμούς πίσω απ’ τη Ρόμα.

 

ΝΑΠΟΛΙ-ΚΑΛΙΑΡΙ 1-1

Τεράστια ευκαιρία να «πιάσει» Αταλάντα και Μίλαν έχασε η Νάπολι, που κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις στο παιχνίδι με την Κάλιαρι! Όμως η ομάδα της Σαρδηνίας έφυγε με σπουδαία ισοπαλία απ’ το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα»!

Ο Οσιμιέν στο 13’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «παρτενοπέι», κόντρα στην Κάλιαρι που «καίγεται» σε κάθε ματς για βαθμούς, προκειμένου να μείνει στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν κι άλλη φορά για να «καθαρίσουν» τη νίκη κι έτσι η ομάδα της Σαρδηνίας στο 90+4’ βρήκε γκολ… λύτρωσης! Ο Νάντεζ ήταν αυτός που έκανε το 1-1, με τον Ουρουγουανό να… σοκάρει τους Ναπολιτάνους που είναι πλέον στους 67 βαθμούς και στην 4η θέση, κινδυνεύοντας να βρεθούν εκτός θέσεων Champions League αν νικήσει η Γιουβέντους την Ουντινέζε!

Η Κάλιαρι με το βαθμό που πήρε έφτασε τους 32 και είναι στο +1 απ’ την επικίνδυνη ζώνη!

 

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 3-3

Θέαμα και έξι γκολ στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» με μεγάλο πρωταγωνιστική τον… γερόλυκο Ροντρίγκο Παλάσιο που πέτυχε χατ τρικ! Η Μπολόνια που ουσιαστικά είναι αδιάφορη, φιλοξένησε την Φιορεντίνα που μαθηματικά ακόμη δεν έχει γλιτώσει τον… πονοκέφαλο της επικίνδυνης ζώνης, αλλά λογικά δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Ο Βλάχοβιτς με πέναλτι στο 21’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «βιόλα». Δέκα λεπτά αργότερα ο Παλάσιο ισοφάρισε για την ομάδα του Μιχαϊλοβιτς.

Ο Μποναβεντούρα στο 64’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Φιορεντίνα, για να «απαντήσει» και να ισοφαρίσει ξανά ο Παλάσιο στο 71’. Τρία λεπτά μετά ο Βλάχοβιτς έκανε το 2-3, με τον Παλάσιο να κάνει χατ τρικ για το 3-3 στο 84’!

Η Μπολόνια έφτασε τους 39 βαθμούς και είναι 12η, ενώ η Φιορεντίνα έχει 35 και βρίσκεται στην 14η θέση.

 

 

 



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved