Ασπρομάτης: «Σπουδαία νίκη… βήμα-βήμα για την παραμονή»

Ασπρομάτης: «Σπουδαία νίκη… βήμα-βήμα για την παραμονή»

Σπουδαία χαρακτήρισε τη νίκη του Αστέρα Ρεθύμνου επί του Πλατανιά (1-0) ο Ηλίας Ασπρομάτης, στην προσπάθεια που κάνει ο Αστέρας για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο τεχνικός της ομάδας μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για αυτή την επιτυχία, τονίζοντας πως βήμα-βήμα θέλουν να φτάσουν στην επίτευξη της παραμονής. Επιπλέον, μετά από το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο το τεχνικό επιτελείο επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές μας με 4ημερη άδεια, εκμεταλλευόμενοι πως το επόμενο παιχνίδι μας θα γίνει στις 12 Μαΐου με τον Αλμυρό στο Γάζι για την 10η αγωνιστική, αφού μεσολαβεί στις 9/5 το ξεκούραστο τρίποντο με την Παλαιόχωρα. Έτσι, η ομάδα θα κάνει την τελευταία προπόνηση της, την Μεγάλη Πέμπτη (29/4) και άπαντες θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τρίτη του Πάσχα (4/5).

Οι δηλώσεις του Ηλία Ασπρομάτη μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Πλατανιά: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα άξιο αντίπαλο, μια ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και τηρεί πιστά το πλάνο της σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς από την πλευρά μας παρουσιαστήκαμε έτοιμοι, προσαρμοστήκαμε τόσο στο παιχνίδι του αντιπάλου, όπου δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, αλλά και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο. Πετύχαμε ένα όμορφο γκολ, το οποίο ήταν αρκετό για να μας χαρίσει αυτή τη σημαντική νίκη.

Σίγουρα η επίτευξη της παραμονής είναι δύσκολη, αλλά τα παιδιά με την προσπάθεια τους, δείχνουν πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε στο τέλος το ταμείο να είναι θετικό. Θέλουμε να πάμε βήμα-βήμα, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σε αυτό το ξεχωριστό και ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και καλές γιορτές. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, ο οποίος διαθέτει μια νεανική και ποιοτική ομάδα και του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Κόλτζος, επεσήμανε στις δηλώσεις του: «Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Αστέρα για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας. Ο Αστέρας Ρεθύμνου είναι μια ομάδα που κοσμεί με την παρουσία της το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Εύχομαι θα δυσκολευτεί αλλά μπορεί να τα καταφέρει να σωθεί. Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά δύο φάσεις, ένα δοκάρι για εμάς και το γκολ που πέτυχε ο Αστέρας. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για όλα τα παιδιά και κατά κάποιο τρόπο κακοποιήσαμε το ποδόσφαιρο. Μετά και από αυτή την ήττα τα πράγματα πλέον για εμάς είναι πάρα πολύ δύσκολα, όσον αφορά την παραμονή. Στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα κοιτάξουμε να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα μικρά παιδιά της ομάδας, κάποια εκ των οποίων δείχνουν πως έχουν καλά στοιχεία ώστε να εξελιχθούν».



Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved