Η τοξικότητα που «κόβει» ελπίδες, οι φωνές χωρίς λόγο και η ουσία των υποθέσεων…

Η τοξικότητα που «κόβει» ελπίδες, οι φωνές χωρίς λόγο και η ουσία των υποθέσεων…

Ο Μαρτυριάρης βρήκε… ζεστό ψωμάκι μέσα στη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και σας το προσφέρει σίγουρος πως δε θα… δηλητηριαστείτε!

*Πήρε ισοπαλία η Εθνική Ελλάδος στην Ισπανία. Δεν ξέρω αν έχουμε καταλάβει ακόμη τη σπουδαιότητα τόσο του αποτελέσματος όσο και της ίδιας της εμφάνισης. Κυρίως σε επίπεδο ευκαιριών που δε δέχτηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

*Είναι βρώμικο να ακούμε πως ήταν τυχερό το πέναλτι και γι’ αυτό ήρθε η ισοπαλία. Επειδή έτσι «κρύβεται» η εντυπωσιακή ανασταλτική εμφάνιση.

*Και το πόσο σημαντική ήταν η τακτική συνέπεια στο παιχνίδι με μια ομάδα που φοβίζει όπως η Ισπανία, φαίνεται απλά απ’ τα προηγούμενα αποτελέσματα που έχουμε πάρει με τους Ίβηρες. Δηλαδή στο 0-1 με Γιαννακόπουλο τους είχαμε κλείσει στα καρέ τους; Ή μήπως ξεχνάτε το 1-1 στο Euro 2004, που… σφύριζαν τα δοκάρια; Να τα λέμε όλα…

*Εκεί ακριβώς, όμως, είναι οι λιγοστές ελπίδες που έχει η Εθνική μας για να πετύχει. Η τοξικότητα! Τη γεμίζουν… δηλητήριο την Ελλάδα μας ως ομάδα. Για μικροπολιτικές συλλογικές, την έχουν σα σάκο του μποκ. Βγάζουν εκεί την προπαγάνδα τους και οι μεν και οι δε. Ε, πόσο να αντέξει η Εθνική; Πώς να μην επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές όταν βλέπουν τι λέγεται ή τι βγαίνει απ’ τις ομάδες που τους πληρώνουν;

*Να σας φέρω και παράδειγμα. Πριν λίγες μέρες πανηγύριζαν πολλοί για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο με την Άρσεναλ, παρά τον αποκλεισμό. Οι ίδιοι άνθρωποι, λένε τώρα «μην πανηγυρίζετε για το αποτέλεσμα στην Ισπανία, επειδή ακόμη δεν ήρθε η πρόκριση». Ώπα ρε παιδιά, αποφασίστε τι ισχύει. Δε γίνεται τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου, απλά και μόνο επειδή έτσι γουστάρω, έτσι με συμφέρει και δεν πα να κόψει το λαιμό της η Εθνική!

*Ορίστηκαν τα πρώτα ματς Κυπέλλου. Για τις 7 Απριλίου και τα δύο. Και μένω εγώ με την απορία τώρα: Γιατί ο Ολυμπιακός δημιούργησε κλίμα αδικίας του επειδή θα τον έβαζαν να παίξει Πέμπτη πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είναι την Κυριακή μετά τα ματς Κυπέλλου;

*Προσοχή, καλά έκανε να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του. Αλλά στην προκειμένη, φώναζε για τα συμφέροντά του χωρίς αυτά να θιχτούν όπως αποδεικνύεται. Προκαταβολικό κράξιμο χωρίς ουσία με λίγα λόγια.

*Σημαία επανάστασης σήκωσε ο Άρης για το θέμα που προέκυψε με την επιτροπή δεοντολογίας. Το ίδιο κάνει τώρα η ΑΕΚ… Τους πολεμούν λένε και οι δύο.

*Ρε παιδιά, μαζί σας, σας πολεμούν. Δέχομαι τα πάντα. Αλλά θα προτιμούσα να σας ακούσω πρώτα να αναλύσετε την ουσία των υποθέσεων, να ρίξετε εκεί το βάρος σας και μετά μόλις αποδειχθεί πως όντως δεν υπάρχει κανένα θέμα, να τους περάσετε όλους όσους ευθύνονται και σας «πολεμούν» όπως λέτε… πριονοκορδέλα!

*Αλλά για ακόμη μια φορά, στεκόμαστε στην επικοινωνία, στο πώς θα παρουσιαστεί κάτι προς τα έξω και η ουσία των πραγμάτων περνά σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

*Το ερώτημα στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με πολλούς, είναι το αν θα μείνει ο Μπόλονι σε περίπτωση που βγάλει την ομάδα Ευρώπη. Πώς να μείνει ρε παιδιά; Ακόμη και να βγει η ομάδα Ευρώπη, σε ποδοσφαιρικό επίπεδο τι έχει παρουσιάσει;

*Νομίζω πως είναι άσκοπες οι αναφορές πάντως, επειδή ήδη μοιάζει να έχει ληφθεί η απόφαση να αλλάξει ο προπονητής στο τέλος της σεζόν. Κι εδώ που τα λέμε, αυτό είναι το σωστό σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Συν τοις άλλοις, αν έμενε ο Μπόλονι, θα έπρεπε να αλλάξει το 80% του ρόστερ!

*Σας έχω πει καιρό πως φαβορί για υποβιβασμό είναι Παναιτωλικός και μετά ΟΦΗ. Η ΑΕΛ είναι… ψημένη σε τέτοιες ιστορίες και θα τη γλιτώσει πάλι!

*Οι Αγρινιώτες ειδικά, μοιάζουν λες κι αδιαφορούν για το αν θα μείνουν ή όχι. Θυμίζουν λίγο την Ξάνθη της περασμένης σεζόν. Σαφώς και τους ενδιαφέρει μην παρεξηγηθώ, πως φαίνεται προς τα έξω λέω. Και πολλές φορές αυτό λέει αρκετά!

*Την έκανε ο Ρέμπε λοιπόν… Ο τύπος πήγε στον ΠΑΟΚ για να προσθέσει κάτι στο βιογραφικό που θα στείλει στις επόμενες πιθανές δουλειές του. Αυτό λέει τα πάντα…

*Το θέμα είναι ποιος θα τον διαδεχθεί. Ίσως να τον έχει βρει ο ΠΑΟΚ. Ίσως να μην είναι κι άγνωστος για το κλαμπ. Λέτε; Για να δούμε…

 



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved