Η συνεργασία Γκαρσία-Ρέμπε, οι τίτλοι, το δίδυμο ΟΣΦΠ-Άρη και ο Απόλλων που το… χάνει!

Η συνεργασία Γκαρσία-Ρέμπε, οι τίτλοι, το δίδυμο ΟΣΦΠ-Άρη και ο Απόλλων που το… χάνει!

Ο Μαρτυριάρης επιστρέφει με… ζεστό ψωμάκι εν μέσω συνεχόμενων αγώνων που ξεμπροστιάζουν τους πάντες!

*Δεν πάνε καλά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ. Λογικό αφού η ομάδα δε δομήθηκε σωστά απ’ την αρχή. Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό; Πάντως όχι ο Αμπέλ Φερέιρα που είναι ήσυχος στη Βραζιλία και πάει εξαιρετικά. Θα πάρει κάνα Λιμπερταδόρες κι εμείς εδώ στην γωνίτσα μας θα νομίζουμε πως… τον χάλασε κιόλας που έφυγε.

*Να κάνω μια ερώτηση σημαντική: Οι σχέσεις Πάμπλο Γκαρσία-Όλαφ Ρέμπε, σε τι επίπεδο είναι; Καλές; Κακές; Τραγικές; Κάπου θα πηγαίνει το μυαλό σας φαντάζομαι.

*Πάντως ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, δεν τίθεται θέμα ποιος θα στηριχθεί αν χρειαστεί να φτάσει εκεί το πράγμα! Ο Πάμπλο φυσικά! Επειδή πέρα απ’ το ποιος είναι ο Ουρουγουανός, ο Ρέμπε τι θα αντιπαρατάξει; Τις μεταγραφές του Τσόλακ και του Μουργκ για παράδειγμα;

*Ακόμη και εντός ομάδας, πάντως, κάπου το χάνει το θέμα ο ΠΑΟΚ. Δε γίνεται ο Αουγκούστο να μην έχει και τόσο καλή συμπεριφορά και να παίζει. Το γιατί το ξέρουν οι ίδιοι. Ναι γίνονται αυτά σε μια ομάδα σαφώς, αλλά όταν παίζει συνεχώς δε… στέλνει σωστά μηνύματα σε όλους τους υπόλοιπους.

*Αφήνω ΠΑΟΚ, αφαιρώ τελευταίο γράμμα και πάω Παναθηναϊκό. Είδα μια ανάρτηση στα social της ΠΑΕ. Που… πανηγύριζε για τα τέσσερα παιδιά της ακαδημίας που ήταν στην ενδεκάδα με τον Απόλλωνα. Εδώ και περίπου 6 χρόνια αυτά μετρά ο Παναθηναϊκός. Πανηγυρίζει για τους Έλληνες και τα παιδιά απ’ την ακαδημία που αγωνίζονται.

*Εγώ θα σεβαστώ όλη αυτή τη διαδικασία (ακόμη κι αν τη γουστάρω τώρα που γίνεται) μόνο όταν μετρηθούν οι τίτλοι που έχουν κατακτήσει όλοι οι υπόλοιποι της ομάδας. Για παράδειγμα όσοι ήταν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα ή τον κάθε Απόλλωνα, πόσους τίτλους έχουν πάρει; Δε λέω με το «τριφύλλι», εκεί απλά πρέπει να ξέρει κάποιος τον πολλαπλασιασμό του… μηδέν.

*Μια και αναφέρθηκα… Κάπου το χάνει ο Απόλλωνας με τις διαμαρτυρίες. Ρε παιδιά αφού το είδαμε όλοι στο VAR, δεν αδικηθήκατε τι να κάνουμε; Ναι οι «μεγάλοι» ευνοούνται (αν και είναι τσουβάλιασμα και δεν το γουστάρω κι αυτό), ναι ιστορικά είστε ένα σωματείο που έχει τραβήξει πολλά απ’ τη διαιτησία. Αλλά στην προκειμένη τσάμπα φωνάζετε, σωστά τα γύρισε όλα τα VAR. Κάτι άλλες φάσεις φάουλ που αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας κι εσείς ξέρετε πως απλά συμπληρώνουν την ανακοίνωση και σας αδικεί αυτή η διαδικασία.

*Προφανώς και δε θα σας πω εγώ τι να κάνετε, αν θα καταθέσετε μηνύσεις, αν θα βγάλετε ανακοινώσεις κτλ. Ξέρω όμως πως δε γίνεται να φωνάζετε και συγχρόνως να έχετε τον Κασναφέρη στον πάγκο σας. Αδικείτε τους εαυτούς σας. Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, υγεία να έχει. Αλλά ξέρετε σε ποια περίοδο έγινε γνωστός κι έκανε καριέρα. Δε γίνεται να βγάζετε ανακοίνωση ρε σεις για φάουλ και αν έπρεπε να βγει κίτρινη, τη στιγμή που έχετε «βιτρί»α" τον άνθρωπο που σε πάτημα ποδοσφαιριστή στο μπούτι άλλου ποδοσφαιριστή σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος δεν έδωσε ούτε κάρτα ούτε φάουλ. Ντροπή…

*Και γίνεται ακόμη χειρότερο, επειδή σε ματς κεκλεισμένων των θυρών ακούγονται όλα. Πόσο διαμαρτύρεται ο καθένας, τι λέει ο καθένας απ’ τον πάγκο κτλ. Κρίμα είναι, γιατί μιλάμε για ένα απ’ τα πλέον αγαπητά σωματεία στη χώρα και το αξίζει πέρα για πέρα. Μην αδικείτε τους εαυτούς σας.

*Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το Πρωτάθλημα, καλά-χρυσά τα δημοσιογραφικά «όλα γίνονται», αλλά στην προκειμένη δε γίνεται κάτι. Ο Ολυμπιακός εύκολα θα το πάρει. Το σασπένς είναι άλλο όμως. Ποιος θα βγει δεύτερος. Όχι πως θα του προσφέρει κάτι η θέση, αλλά για το γόητρο…

*Αν είναι πρώτος ο Ολυμπιακός (που θα είναι) και δεύτερος τερματίσει ο Άρης, τότε θα μιλάμε για την απόλυτη ήττα, για να μην πω το απόλυτο κάζο για τους τρεις άλλους (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό). Το γιατί δε χρειάζεται εξήγηση νομίζω, καταλαβαινόμαστε με κλειστά μάτια πλέον…

*Όταν ακούω για «απειλή αποχώρησης απ’ το Πρωτάθλημα», γελάω σα να βλέπω τον Βέγγο να λέει «που πα ρε Τρύφωνα, το ξέρει η μανούλα σου;». Το ίδιο κάνουν σε ΚΕΔ, ΕΠΟ, Super League κτλ…

*ΑΕΚ… Πολύ άνοστο ρε παιδί μου. Πολύ άχρωμο. Σα μια ευθεία γραμμή. Πώς στο καλό τα κατάφερε;

*Για να καταλάβετε πόσο αστείες είναι οι ομάδες μας: Ξέρουν τι παίκτες θέλουν εδώ και μήνες. Ακόμη τους ψάχνουν. Όσο τους ψάχνουν, οι στόχοι καθορίζονται. Είτε ο ένας ξεφεύγει, είτε οι άλλοι μένουν μακριά. Άρα ενώ ψάχνουν, τελικά δε θα πάρουν γιατί το καλοκαίρι θα βρουν καλύτερους και τώρα δεν έχει νόημα μωρέ… Μιλάμε για κωμωδία.

*Μεγαλύτερη βλακεία απ’ το περιβόητο «καλύτερα που δε μετέχει η Super League 2 στο Κύπελλο, έτσι θα έχει μεγαλύτερο σασπένς», δεν έχω ακούσει. Για το ίδιο το ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα που δεν έχει δραστηριότητα Β’ Εθνικής, Γ’ Εθνικής, είναι τεράστια η ζημιά. Τώρα δεν το καταλαβαίνουν πολλοί, όμως σύντομα θα το αντιληφθούν.

*Κλείνοντας… Το σενάριο με τον Θοδωρή Ζαγοράκη ως πρόεδρο ΕΠΟ κοινής αποδοχής, αληθεύει πως τον Ολυμπιακό δεν τον βρίσκει αντίθετο; Τι γίνεται σε αυτό τον τόπο ρε παιδιά; Μετά σου λένε πως η πολιτική δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο…

 



Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Αναχώρησαν για Αγγλία οι «ερυθρόλευκοι» | Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Αναχώρησαν για Αγγλία οι «ερυθρόλευκοι» | Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
Ισπανία: «Καμπάνα» στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τις ρατσιστικές κραυγές εναντίον του Νίκο Ουίλιαμς
Ισπανία: «Καμπάνα» στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τις ρατσιστικές κραυγές εναντίον του Νίκο Ουίλιαμς
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν και Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν και Euroleague
NBA: Ο Μάξεϊ «ντύθηκε» Ρέτζι Μίλερ κι οι Σίξερς απέφυγαν τον αποκλεισμό – Προβάδισμα για Καβαλίερς
NBA: Ο Μάξεϊ «ντύθηκε» Ρέτζι Μίλερ κι οι Σίξερς απέφυγαν τον αποκλεισμό – Προβάδισμα για Καβαλίερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved