Πληθαίνουν οι φήμες για επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα
Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι η υγειονομική επιτροπή θα ανάψει το «πράσινο φως» για να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα.
Φαίνεται πως παρά το γεγονός ότι η πανδημία του κορονοϊού έχει επανέλθει και έχει «κυκλώσει» την Αττική και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα, τα γήπεδα τελικά θα ανοίξουν.
Πριν από μια εβδομάδα είχε διεξαχθεί η σύσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη και του Νίκου Χαρδαλιά με τους επικεφαλής της Super League, με όλες τις πλευρές να συμφωνούν πως θα είναι θετική η παρουσία κόσμου, προφανώς με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ως ένα ποσοστό, στα γήπεδα.
Για να συμβεί αυτό, όμως, θα έπρεπε η υγειονομική επιτροπή που έχει συσταθεί με τη συνεργασία της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ να δώσει τη συγκατάθεσή της. Τις τελευταίας ώρες πληθαίνουν οι πληροφορίες πως αυτό θα συμβεί σύντομα και δεν αποκλείεται στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ αυτή την εβδομάδα, να υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr