Γιώργος Δώνης: «Έχω καλό προαίσθημα για τη Μακάμπι» (video+photos)

Γιώργος Δώνης: «Έχω καλό προαίσθημα για τη Μακάμπι» (video+photos)

Ο Γιώργος Δώνης μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της «ομάδας του λαού» ενώ προπόνησε για πρώτη φορά και τους παίκτες του.

Από το πρωί της Τετάρτης (12/08) ο Γιώργος Δώνης είναι και επίσημα προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο 50χρονος τεχνικός ανέλαβε για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα, έχοντας πάρει μαζί του στο Ισραήλ όλο το επιτελείο του. Οι Αγγελίνας, Μένταν, Μαλλιαρίτσης, Γεωργιάδης και Γεωργίτσας παρουσιάστηκαν στην ομάδα μαζί με τον Δώνη και μάλιστα έκαναν και την πρώτη τους προπόνηση.

Ο Γιώργος Δώνης, παράλληλα, έδωσε και την πρώτη συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ομάδας, λέγοντας πως έχει καλό προαίσθημα για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε το σκεπτικό του, το πως έφτασε σε συμφωνία με τους Ισραηλινούς ενώ θυμήθηκε και τις αναμετρήσεις του 2013 όταν τους είχε αντιμετωπίσει με τον ΑΠΟΕΛ.

«Συζητήσαμε με τη διοίκηση τις ιδέες μου για το ποδόσφαιρο, το πως σκέφτονται τη Μακάμπι. Έχω καλό προαίσθημα για τη δουλειά αυτή, είχαμε μια καλή συζήτηση και τα βρήκαμε για να φτάσουμε στη συμφωνία», είπε αρχικά ο Γιώργος Δώνης και πρόσθεσε:

«Δουλεύω σκληρά, γιατί μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Ήμουν ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, στην Αγγλία έπαιξα στην εθνική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που έχω καταφέρει στο ποδόσφαιρο με όλες τις ομάδες μου. Αυτό που μπορώ να πω για εμένα, είναι πως δουλεύω για τα πάντα και κυρίως για τις λεπτομέρειες. Όταν έχεις ετοιμάσει την ομάδα σου στο 100%, τότε καταφέρνεις να πετύχεις πράγματα. Θέλουμε να οδηγήσουμε τους παίκτες μας να φτάσουν στα όριά  τους ή και να τα ξεπεράσουν».

Σχετικά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, είπε: «Μου αρέσουν αρκετά οι νεαροί παίκτες, τα πάντα βέβαια εξαρτώνται από το ταλέντο. Είναι σημαντικό να τους δίνουμε την σωστή νοοτροπία, να τους δίνουμε σωστή προσωπικότητα και πάντα μου αρέσει να βλέπω νεαρούς να παλεύουν για μια θέση στην ενδεκάδα και να τα καταφέρνουν. Θα μιλήσουμε και με τους προπονητές για το πως δουλεύει η ακαδημία, θα προσπαθώ να δω παιχνίδια και προπονήσεις για να δούμε αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποια παιδιά που μπορεί να βρεθούν στην πρώτη ομάδα μελλοντικά».

Ο Δώνης, σχολίασε επίσης ότι: «Ξέρω την ιστορία της ομάδας, τη νοοτροπία και το γεγονός ότι θεωρείται η πιο μεγάλη ομάδα στο Ισραήλ. Μου αρέσει το γεγονός ότι στο κλαμπ όλοι δουλεύουν πολύ συγκεντρωμένα για τον σύλλογο. Αυτό μου αρέσει και ξέρω πως όλοι δουλεύουν για την επιτυχία του κλαμπ, όχι για την ατομική διάκριση. Η επιτυχία είναι για όλους όχι για έναν».

Ενώ θυμήθηκε και τις αναμετρήσεις του 2013 με τον ΑΠΟΕΛ, λέγοντας: «Παίξαμε αντίπαλοι όταν ήμουν στον ΑΠΟΕΛ, εδώ τότε ήταν προπονητής ο Πάολο Σόουζα. Τότε ήταν μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Ήταν δύσκολα παιχνίδια αλλά αν δεν κάνω λάθος τότε είχαν τελειώσει 0-0 και τα δυο».

Κλείνοντας, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν, να δουλέψουμε σκληρά για όλα όσα αφορούν την ομάδα και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κατακτήσουμε τίτλους με τη Μακάμπι».

Δείτε το φωτορεπορτάζ και το βίντεο με τη συνέντευξη του Γιώργου Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης στη Μακάμπι Τελ Αβίβ



Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved