Κώστας Στυλιανόπουλος: «Η πιο όμορφη και η πιο δύσκολη στιγμή στον Αήττητο Σπάτων…»

Κώστας Στυλιανόπουλος: «Η πιο όμορφη και η πιο δύσκολη στιγμή στον Αήττητο Σπάτων…»

Ο Κώστας Στυλιανόπουλος μιλάει στη Mikriliga.com για όλους και για όλα!

 

Ο Κώστας Στυλιανόπουλος γαλουχήθηκε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ξεκινώντας από την Κ16 για να ακολουθήσει η Κ17 και έπειτα η Κ19. Όλοι, έκαναν λόγο για ένα ατόφιο ταλέντο, ένα σπουδαίο αμυντικό χαφ με βλέψεις αρκετά υψηλές.

Αυτά τα σχεδόν τέσσερα έτη που υπήρξε παίκτης της «Ένωσης» αποκόμισε πολύ σημαντικές εμπειρίες, όπως το ίδιο συνέβη και τη φετινή χρονιά, που έκανε το ντεμπούτο του στη Γ’ Εθνική.

Ο 20χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον 6ο όμιλο με τη φανέλα του Αήττητου Σπάτων, καταγράφοντας συμμετοχές και παράλληλα συνέβαλλε σημαντικά στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του. Το μέλλον του σίγουρα διαγράφεται λαμπρό, καθώς έχει όχι μόνο την όρεξη να δουλέψει, αλλά και το ταλέντο.

Πολύ σημαντικό ωστόσο είναι πώς… πατάει γερά στη γη και επιθυμεί να κάνει σωστή και μεθοδική δουλειά, βήμα-βήμα.

Μιλώντας στη Mikriliga.com τόνισε πώς αρχικά ο Αήττητος επιθυμούσε να παραμείνει στην κατηγορία και στη συνέχεια να τερματίσει όσο πιο ψηλά γινόταν:

«Δουλέψαμε πολύ σαν ομάδα, όλοι μαζί. Είχαμε πολύ καλούς παίκτες, έμπειρους αλλά και νέους, όλοι βοήθησαν. Κερδίσαμε κομβικά ματς που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο της παραμονής και στη συνέχεια να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο αυτό ήταν εφικτό. Η ομάδα ήταν πολύ οργανωμένη.»

-Ποιες ομάδες ήταν οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι;

«Φυσικά η ομάδα της Ρόδου, που κατέκτησε και την άνοδο. Θεωρώ πώς ήταν η καλύτερη ομάδα, με διαφορά από τις υπόλοιπες. Ωστόσο, καταφέραμε να την κοντράρουμε αρκετά δυνατά, είχε ποιότητα στο ρόστερ της και φαινόταν και εντός αγωνιστικού χώρου. Επίσης, καλές ομάδες είχαν ο Α.Ο. Υπάτου αλλά και το Μαρκό. Αυτές οι ομάδες –εκτός από τη Ρόδο- ήταν στα κυβικά μας.»

-Ποια ήταν η πιο όμορφη και ποια η πιο δύσκολη στιγμή την χρονιά αυτή;

«Γενικά είχε συναρπαστικές νίκες! Νίκες που κατακτήσαμε στο τελευταίο λεπτό, σε δύσκολες έδρες… Αυτό που μου έχει μείνει πιο έντονα, ήταν το διπλό στο Μαρκό!

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η εκτός έδρας ήττα από τον Α.Ο. Υπάτου, ήταν πολύ σκληρή και ήταν δύσκολη η συνέχεια…»

-Τι βλέψεις έχεις για τη νέα χρονιά; Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

«Θα ήθελα να κυνηγήσω το βήμα παραπάνω, να δουλέψω αρκετά σε μια επαγγελματική ομάδα, να δω τις συνθήκες λειτουργίας… Έτσι ώστε, όταν μου δοθεί η ευκαιρία, να την αδράξω και στη συνέχεια να προσπαθήσω να καθιερωθώ σε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας. Εν κατακλείδι, επιθυμώ να δουλέψω σε επαγγελματικά πρότυπα, έτσι ώστε να μπορέσω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όσο πιο γρήγορα γίνεται…»

-Ο κορονοϊός ήρθε στις ζωές όλων μας και τις άλλαξε. Εσύ, όπως και όλοι οι συνάδελφοί σου, από εκεί που δουλεύατε στο… φουλ ξαφνικά πατήσατε Stop! Πως το διαχειρίστηκες;

«Ήταν κάτι πολύ απότομο και πρωτόγνωρο. Δε το είχε ξαναζήσει κανείς μας, όπως και δεν το περίμενε και κανείς μας. Στην αρχή πιστέψαμε λανθασμένα ότι δεν ισχύει ή ότι θα κρατήσει λίγο. Ο καθένας μας έπρεπε να προσπαθήσει να προπονείται έτσι ώστε να μείνει προσηλωμένος στους στόχους του… Όταν ανακοινώθηκε ότι το πρωτάθλημα σταματάει, έπρεπε ο καθένας να συνεχίσει το δρόμο του, μόνος.»

-Αν του χρόνου δεν αγωνιστείς σε παραπάνω κατηγορία, πού θα ήθελες να βρίσκεσαι;

«Αν δεν κάνω το παραπάνω βήμα, θα επέλεγα και πάλι τον Αήττητο Σπάτων. Έχει μια ικανή διοίκηση, ο πρόεδρος, ο τεχνικός διευθυντής, ήταν όλη μέρα στο γήπεδο και πάντα κοντά μας.»



O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει υπαλλήλους και δίνει έως 30.000 ευρώ ετησίως!
O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει υπαλλήλους και δίνει έως 30.000 ευρώ ετησίως!
Γιαννακόπουλος: "Ο Ναν μαζί με Βράνκοβιτς και Αλβέρτη"
Γιαννακόπουλος: "Ο Ναν μαζί με Βράνκοβιτς και Αλβέρτη"
Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
Τελικός Conference League: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός και πόσο κοστίζουν
Τελικός Conference League: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός και πόσο κοστίζουν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved