Πανσερραϊκός: «Χάλασε» η μεταγραφή του Αποστολόπουλου στη Βίλεμ

Πανσερραϊκός: «Χάλασε» η μεταγραφή του Αποστολόπουλου στη Βίλεμ

Ο Πανσερραϊκός με ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι λόγω της πανδημίας, ναυάγησε η μεταγραφή του Αποστόλη Αποστολόπουλου στην Ολλανδική Βίλεμ.

Η πανδημία του κορωναϊού χτυπά και το ποδόσφαιρο και φυσικά τις μεταγραφές.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση Αποστολόπουλου. Σχεδόν 2 μήνες μετά, η διοίκηση του Πανσερραϊκού μας ενημερωνει, κατά την προσφιλη της τακτική την τελευταία διετία, με σκοπό να μην κυκλοφορούν φήμες, οτι το deal με την Βιλεμ παύει να υπάρχει!

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός:

Τα μέλη της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό των «λιονταριών» καθώς και τα ΜΜΕ, ότι ο Αποστόλης Αποστολόπουλος, που ξεκίνησε από πολύ μικρός στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού και εντυπωσιάζει με την παρουσία του στην Γ΄ Εθνική τα τελευταία 2 χρόνια, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας και δεν ισχύει η προφορική συμφωνία με την Ολλανδική Βίλεμ.

Είχαμε ενημερώσει στις 3 Φεβρουαρίου, ότι ο ποδοσφαιριστής μας, θα μετέβαινε στο Τίλμπουργκ για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να προπονηθεί από το επιτελείο των Ολλανδών, προκειμένου να επικυρωθεί η μεταγραφή. Η διαδικασία καθυστέρησε και οι δυσάρεστες εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού, οδήγησαν στο πάγωμα οποιασδήποτε επίσημης διαπραγμάτευσης.

Τόσο ο παίκτης, όσο και η οικογένεια του, είναι ευχαριστημένοι από το περιβάλλον του Πανσερραϊκού και συνεχίζουμε μαζί, το ποδοσφαιρικό ταξίδι, με σκοπό την εκπλήρωση των στόχων μας. Παραμένουμε δυνατοί και φροντίζουμε για την υγεία μας, προκειμένου να επιστρέψουμε γρηγορότερα στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να μπορούμε να συζητήσουμε ξανά για την αγαπημένη μας, μπάλα και τις μεταγραφές.

Πληροφορίες, επιβεβαιώνουν την ικανοποίηση του παίκτη να παραμείνει κι άλλο στον Πανσερραϊκό, αφού αγωνίζεται ως βασικός στα 17 του και η ομάδα πρωταγωνιστεί ακόμα και στις χαμηλές κατηγορίες… σύντομα άλλωστε, έρχεται η άνοδος στην Football League ή και πιο πάνω εάν υπάρξει αναδιάρθρωση.Σεισμός στην Τουρκία: Διαψεύδει η Μαλάτιασπορ τον θάνατο του Τουρκασλάν
Σεισμός στην Τουρκία: Διαψεύδει η Μαλάτιασπορ τον θάνατο του Τουρκασλάν
Περιστέρι: Παρελθόν και τυπικά ο Τζούστον
Περιστέρι: Παρελθόν και τυπικά ο Τζούστον
Παναιτωλικός: Νέα μεταγραφή για τους Αγρινιώτες, ανακοίνωσαν τον Γκρατερόλ
Παναιτωλικός: Νέα μεταγραφή για τους Αγρινιώτες, ανακοίνωσαν τον Γκρατερόλ
Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Χριστοδουλόπουλος - «Μεγάλο κίνητρο να έρθω»
Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Χριστοδουλόπουλος - «Μεγάλο κίνητρο να έρθω»