Αυλωνίτης: «Ήρωες αυτοί που ακόμα πάνε για δουλειά, εμείς απλά παίζουμε ποδόσφαιρο»

Αυλωνίτης: «Ήρωες αυτοί που ακόμα πάνε για δουλειά, εμείς απλά παίζουμε ποδόσφαιρο»

Ο άσος της Στουρμ Γκρατς, Τάσος Αυλωνίτης, μίλησε για το πώς βιώνει την περιπέτεια του κορονοϊού…

Έχοντας επιστρέψει στην Αυστρία και τη Στουρμ Γκρατς, ο Ευβοιώτης αμυντικός κλήθηκε να σχολιάσει το πώς βιώνει την κατάσταση των τελευταίων μηνών. Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε και τις δικές του συνήθειες, με τον Τάσο Αυλωνίτη, ωστόσο μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας να στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.

«Η κατάσταση είναι πολύ περίεργη. Νομίζω πως κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και πότε θα επιστρέψουμε στην παλιά ζωή μας. Για μια ολόκληρη γενιά, για όλο τον κόσμο, είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε αλληλεγγύη, να μείνουμε ενωμένοι και να κερδίσουμε τη μάχη ενάντια στον κορονοϊό», είπε αρχικά  ο Έλληνας στόπερ και πρόσθεσε:

«Οι υπεύθυνοι της ομάδας μας έχουν στείλει προγράμματα προπόνησης. Το κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα για να είμαστε σε φόρμα. Σίγουρα το να περπατάς μόνος σου σε έναν δρόμο είναι ασυνήθιστο,  αλλά πρέπει να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση.  Κάνουμε κάθε μέρα και κάποιες ασκήσεις στα σπίτια  μας, αλλά  προφανώς δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Άνθρωποι πεθαίνουν από την πανδημία. Η μεγαλύτερη ευχή μου είναι να σταματήσει όλο αυτό. Εμπιστεύομαι  τους ειδικούς, που προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να σταθεροποιηθεί σύντομα η κατάσταση».

Όσο για το αν οι ποδοσφαιριστές μπορούν να επηρεάσουν τον κόσμο, απάντησε: «Εμείς είμαστε απλά ποδοσφαιριστές. Οι αληθινοί ήρωες είναι αυτοί που ακόμα πάνε στη δουλειά τους κάθε μέρα. Θα ήθελα να τους χειροκροτήσω όλους τους! Ρισκάρουν τη ζωή τους για όλους μας. Ξεχωριστές ευχαριστίες αξίζουν στους ανθρώπους στον τομέα υγείας. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Σε όσους πρέπει να μείνουν στο σπίτι λέω πως πρέπει να ακολουθείτε τους κανόνες, να βεβαιωθείτε πως θα μείνετε υγιείς. Πρέπει όλοι να είμαστε θετικοί και να σκεφτόμαστε πως η κανονικότητα θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό».Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 09/02
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 09/02
Euroleague: Οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός διέλυσε την Άλμπα Βερολίνου με 93-60
Euroleague: Οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός διέλυσε την Άλμπα Βερολίνου με 93-60
Χάντμπολ: Η ΑΕΚ συνέτριψε τον Διομήδη
Χάντμπολ: Η ΑΕΚ συνέτριψε τον Διομήδη
Άρης: Θέλει κορυφαίο πρωτάθλημα ο Λουίς Πάλμα
Άρης: Θέλει κορυφαίο πρωτάθλημα ο Λουίς Πάλμα