Μπακάλης: «Καταπληκτική πορεία»

Μπακάλης: «Καταπληκτική πορεία»

Ενθουσιασμένος με την παρουσία της ομάδας του στον φετινό 3ο όμιλο εμφανίστηκε ο Λάκης Μπακάλης

Αν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι ο Πιερικός, όπως παρουσιάστηκε φέτος, ήταν αχτύπητος, ο Θησέας Αγριάς δεν θα μπορούσε να έχει κάτι κάτι καλύτερο από τα πολλά που πέτυχε την τρέχουσα σεζόν! Η διακοπή στην αγωνιστική δράση βρήκε την ομάδα της Μαγνησίας στη δεύτερη θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας, όπου προετοιμάζονταν για να αντιμετωπίσει την Αγχίαλο. Είναι απολύτως λογικό να εμφανίζεται ενθουσιασμένος ο Λάκης Μπακάλης για την πορεία των πράσινων, οι οποίοι διατηρούν την καλύτερη επιθετική γραμμή του ομίλου τους και τρίτη καλύτερη σε ολόκληρη την Κατηγορία (πίσω από Πανσερραϊκό και Αλμωπό Αριδαίας)! Ο πολύπειρος τεχνικός μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του από τη φετινή σεζόν με την «ΩΡΑ των σπορ», ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τους ανθρώπους του Θησέα.

«Το αποτέλεσμα της φετινής μας παρουσίας είναι παραπάνω από τις προσδοκίες μας. Κάναμε καταπληκτική πορεία και αυτή δεν είναι μόνο δική μου άποψη, αλλά και της διοίκησης και όλου του κόσμου. Τα συγχαρητήρια, βέβαια, ανήκουν συους ποδοσφαιριστές, που έκαναν υπέρβαση. Ο καθένας έδωσε αυτό που μπορούσε και με το... παραπάνω» σχολίασε στην εισαγωγή του ο 62χρονος προπονητής και εξήγησε: «Ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή και εφόσον μπορούσαμε, να κάναμε κάτι καλύτερο από πέρσι σαν συγκομιδή. Κάναμε μία πολύ ωραία και γεμάτη χρόνια, ενώ ευχαριστήσαμε και τον κόσμο με το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα να είναι στις πρώτες θέσεις και ειδικά στη δεύτερη θέση. Παράλληλα, είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

«Δεν είναι πρόθεσή μου να αλλάζω ομάδες»

Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, η φετινή σεζόν οδεύει προς το τέλος της. Ωστόσο, οι συνθήκες που επικρατούν, δεν είναι ευνοϊκές για κουβέντες που αφορούν στο μέλλον. Ως εκ τούτου, ο τεχνικός του Θησέα ήταν προσεκτικός στην απάντηση που έδωσε για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι για τη νέα χρονιά. Δεν ήταν στα άμεσα σχέδια και, επομένως, δεν έχει γίνει κουβέντα. Πάντως, δεν είναι πρόθεσή μου να αλλάζω ομάδες. Μου αρέσει αυτό που φτιάχνω να το συνεχίζω. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα συζητήσουμε όταν βγούμε από αυτή την περιπέτεια».
Τέλος, ο Λ. Μπακάλης αναγνώρισε την υπεροχή του Πιερικού στον όμιλο, σημειώνοντας ωστόσο ότι η διαφορά της ομάδας του από την κορυφή θα έπρεπε να είναι μικρότερη από τους 13 βαθμούς που είναι τώρα. «Δίκαια ο Πιερικός είναι μπροστά, αν και στις αρχές του δευτέρου γύρου, στο παιχνίδι που παίξαμε στην Κατερίνη, ήρθε ένας διαιτητής από το τοπικό της Πέλλας και μας άφησε από το 28' με δέκα παίκτες. Ο διαιτητής αυτός δεν διαιτήτευσε ξανά στην Κατηγορία. Γενικά, η ΕΠΟ καλό είναι να αξιολογεί πιο καλά τα παιχνίδια του πρώτου με τον δεύτερο» αιτιολόγησε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι αναλογεί πράγματι σε κάθε ομάδα η συγκομιδή που έχει. Πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο, με καλές ομάδες και καλά παιχνίδια».

Πηγή: Ώρα των Σπορ



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved