Λύτρωσε την Λάτσιο ο Ιμόμπιλε (video)

Με το... δεξί μπήκε η Λάτσιο στο 2020, καθώς νίκησε δύσκολα 2-1 την Μπρέσια στο «Μάριο Ριγκαμόντι», στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 18ης αγωνιστικής στη Serie A.

Γεράσιμος Λυμπέρης
Λύτρωσε την Λάτσιο ο Ιμόμπιλε (video)

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Μπαλοτέλι, ωστόσο έμειναν με δέκα παίκτες στο 40ό λεπτό, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσιστάνα για μαρκάρισμα στον Καϊσέδο, ο οποίος κέρδισε και πέναλτι.

Ο Ιμόμπιλε δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και «έγραψε» το 1-1, ενώ οι «μπιανκοτσελέστι» εκμεταλλεύθηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημά τους και πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να πλησιάσουν στο -3 από την κορυφή της κατάταξης. Από την πλευρά της, η Μπρέσια παραμένει στην 18η θέση της βαθμολογίας και τη ζώνη του υποβιβασμού.



COMMENTS